Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodatna pomoć

Talijani uoči Eura primili blagoslov od svećenika

svećenik
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
22.05.2012.
u 13:06

– Izbornik Prandelli i velik dio igrača dobri su mi prijatelji – istaknuo je svećenik

Prije nego što se otputila na pripreme za Europsko nogometno prvenstvo, talijanska reprezentacija primila je blagoslov svećenika. Don Massimiliano Gabbricci došao je zapravo blagosloviti novi teren u nacionalnom kampu u Covercianu, a kad je već bio tamo, izbornik Cesare Prandelli pozvao ga je da udijeli blagoslov igračima i stručnom stožeru.

– Izbornik Prandelli i velik dio igrača dobri su mi prijatelji – istaknuo je svećenik, inače žestoki navijač Fiorentine, Prandellijeva bivšeg kluba.

Navodno ima godišnju ulaznicu za utakmice viole, i to za tribinu gdje su najžešći navijači!

Podsjetimo, Italija je na Euru u skupini C s Hrvatskom, Irskom i Španjolskom.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:23 22.05.2012.

Talijanskoj reprezentaciji može samo Bog pomoći. Zagovor s neba čovjeku je potreban alki tražiti pomoć da bi nekoga pobijedio u nogometu je prostituiranje vjere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije