Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak u Rimu

Talijani tvrde: Hajduk pregovara o prelasku Balića i Vlašića u Romu

Balić, Vlašić
Ivo Čagalj/Pixsell
26.09.2015.
u 09:50

Čelnici splitskog kluba navodno su se sastali s predstavnicima Rome te bi danas trebali pogledati utakmicu rimskog kluba i Carpija.

Marin Brbić, predsjednik Hajduka i Goran Vučević, sportski direktor, dogovorili su suradnju s Romom, piše talijanski novinar Gianluca Di Marzio.

Čelnici splitskog kluba sastali su se u Rimu s predstavnicima Rome te bi danas trebali pogledati utakmicu rimskog kluba i Carpija.

Također, navodno je bilo riječi i o prelasku Andrije Balića i Nikole Vlašića na Olimpico. Prvo na posudbu, a potom bi Roma imala pravo prvokupa. 

Iz Hajduka još nije stigla nikakava potvrda spomenutog sastanka.

>>Pletikosa: Tužno da jedna osoba pokvari derbi. Burić: Dečki su zaplakali

Komentara 14

PU
purger58
11:07 26.09.2015.

Veliki znalci brbic i vucevic!Sigurno ce dobit par tisuca Eura za svakoga,a onda normalno,kriv je Mamic.

PP
Pol_pol
11:30 26.09.2015.

Petsto dvadeset eura za ballantajna i sto sedamdeset eura za vlašića. I karte za vlak da svaki dan dolaze na trening b momčadi rome.

PP
Pol_pol
11:35 26.09.2015.

Možda ovi igrači hajduka ulaze u talijansku kvotu za izbjeglice pa ih moraju uzeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije