Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše sky sports

Talijani objavili kada će Marcelo Brozović opet nastupiti za Inter

Serie A - AC Milan v Inter Milan
Daniele Mascolo/REUTERS
28.10.2022.
u 22:56

Uskoro će biti poznato hoće li biti u ekipi koja putuje u Munchen na utakmicu šestog kola Lige prvaka.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović vrlo vjerojatno neće nastupiti za vikend kada talijanski doprvak Inter igra ligaški ogled protiv Sampdorije.

Epic Brozo je vrlo blizu povratka u puni trenažni proces, no trenutno trenira odvojeno od momčadi i neće se riskirati s njegovim povratkom, javljaj talijanski Sky Sports.

 

 

Brozović bi mogao biti spreman za ogled šestog kola Lige prvaka kada nerrazuri gostuju kod Bayerna u susretu koji nema rezultatski značaj. Momčadskom treningu bi se mogao priključiti za nekoliko dana što su svakako odlične vijesti. 

29-godišnji veznjak je jedan od najvažnijih igrača Simonea Inzaghija i Zlatka Dalića, Marcelo želi biti spreman za katarski Mundijal i ne želi riskirati novu ozljedu. 

Inače, Hrvatu je uručena nagrada jer je izabran u najboljih 11 igrača što se tiče prošle sezone talijanskog prvenstva. 

 

 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije