Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo priznanje

Svjetski ugledni treneri uvrstili Luku Modrića u idealnu postavu SP-a

Hrvatska u Beču igra ključnu utakmicu s Austrijom za Final Four Lige nacija
Igor Soban/PIXSELL
21.10.2022.
u 12:32

Sven Goran Eriksson i Daniel Passarella također su stavili našeg sjajnog nogometaša u svoj izbor.

Legendarni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello uvrstio je kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića u idealnu momčad nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Katru.

Ugledni talijanski sportski dnevnik La Gazzetta Dello Sport zamolio je dvojicu legendarnih trenera Fabia Capella i Arriga Sacchija da slože svoju idealnu momčad nadolazećeg World Cupa.

Momčadi su im slične jer su izabrali šestoricu istih igrača - vratara Real Madrida Thibauta Courtoisa na golu, Virgila van Dijka i Trenta Alexander-Arnolda u obrani, Kevina De Bruynea u veznom redu, te Kyliana Mbappea i Karima Benzemu u napadu.

Capello je u svojih "World Cup XI" uvrstio i kapetana hrvatske reprezetacije Luku Modrića, ali ne i argentinskog i portugalskog majstora Lea Messija i Cristiana Ronalda. U njegovoj momčadi su i Marquinhos, Alphonso Davies, Casemiro i Phil Foden.

Uz zajedničku šestorku, Sacchi u idelanoj momčadi vidi i Konatea, Joaoa Cancela, Joshuu Kimmicha, Pedrija i Messija.

Sacchi’s XI (4-3-1-2): Courtois - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Cancelo - De Bruyne, Kimmich, Pedri - Messi - Mbappé, Benzema.

Capello’s XI (4-3-3): Courtois - Alexander-Arnold, Marquinhos, Van Dijk, Davies - De Bruyne, Casemiro, MODRIĆ - Mbappe, Benzema, Foden.

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
12:57 21.10.2022.

A kaj veli Reić 😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije