Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA ANA MARIA

Svjetski mediji se raspisali o Hrvatici kojoj Neymar šalje poruke

Ana Maria Marković
Instagram
29.10.2022.
u 11:27

Zgodna Ana Maria igra za švicarski klub Grasshoppers i hrvatsku reprezentaciju. Nedavno je otkrila da ju je na Instagramu zapratio slavni Neymar i slao joj poruke. A o tom detalju pišu brojni svjetski mediji.

Hrvatska nogometna reprezentativka Ana Maria Marković postala je zvijezda društvenih mreža gotovo preko noći. Početkom godine na Instagramu je imala oko 70.000 pratitelja, a sada je taj broj porastao na milijun.

Zgodna Ana Maria igra za švicarski klub Grasshoppers i hrvatsku reprezentaciju. Nedavno je otkrila da ju je na Instagramu zapratio slavni Neymar i slao joj poruke. A o tom detalju pišu brojni svjetski mediji.

Engleski tabloid The Sun nada se da će Ana Maria doći igrati u njihovu državu.

"Hrvatska napadačica rekla je da su je kontaktirali brojni poznati nogometaši, uključujući i Neymara, nakon što je njezino ime dospjelo na naslovnice tijekom ljeta", navodi The Sun.

A GiveMeSport prenosi izjavu hrvatske nogometašice.

"Ono što čini razliku između muškaraca i žena je, na primjer, kada se pokažem u bikiniju na društvenim mrežama ili Erling Haaland u kupaćim hlačama, Erling gotovo sigurno ne dobije iste seksističke komentare", rekla je Marković.

"Neymar je kontaktirao najljepšu nogometašicu svijeta - i ona se nada da će dobiti njegovu pomoć", piše Daily Star. 

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
16:27 29.10.2022.

aha i meni Eva Mendez prati instagram i šalje poruke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije