Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE REAKCIJE
Povratak na članak

Svjetski mediji oštro o Superligi: Izdajice, nećemo vam zaboraviti

Čekali su da padne noć da tek tada obznane svoje mračne ideje, kao da su se previše sramili takvo što napraviti po danu. Ali, budimo iskreni, bili bismo potpuno iznenađeni da imaju imali srama..., piše Eurosport

Komentari 15

MA
Marsi
17:22 20.04.2021.

Mokri snovi pohlepnih globalista...

VL
DU
Deleted user
08:50 20.04.2021.

Ovih 12 klubova treba izbaciti iz Lige pravaka ove godine i suspendirat ih na 3 godine iz svih europskih natjecanja. U svojim zemljama izbaciti ih 3 ranga niže u 4..lige ..Ma koja Superliga, liga za pohlepne! Nogomet je otvoren sportrt nije NBA. Usput zdnji put NBA sam gledao kada je još igrao Kukuč u Bullsima mislim 1998 . godine. Što Amer dirne to se pretvori u go..no!.

VL
DU
Deleted user
10:06 20.04.2021.

Prica se po rivi da je Hajduk dobio pozivnicu da se prikljuci Superligi sto su s odusevljnjem prihvatili!!

VL
ED
edgar2
09:08 20.04.2021.

Ovo zatvoreno natjecanje bogatih klubova potkopalo bi ideju otvorenog i poštenog natjecanja te posebno pogodilo manje klubove i njihove navijače...

VL
RE
RedTree
13:47 20.04.2021.

Sad je jasno zašto je određeni klub imao poguranac u ključnim utakmicama. Nek osnuju tu svoju ligu, baš bi bilo zanimljivo gledati četiri puta godišnje El Classico ili mega derbije Tottenham Arsenal. Konačno bi mi imali ligu prvaka s raznovrsnim klubovima. Ovo je samo pritisak za pregovore. Puna potpora Čeferinu, pa ako treba nek ih se izbaci iz domaćih prvenstava, da mogu komotno igrati dva put tjedno.

VL
Avatar dzambo
dzambo
18:05 20.04.2021.

Nogomet nije Nogomet AKO TI GARANTIRAJU kao tim klubovima da NEMOGU ispasti iz te Super Lige i da jos u sto imaju GARANTIRAN novac veliki i to unaprijed bili ti klubovi na kraju 1. na tabeli ili 15. na tabeli....i neznam kakvi navijaci tih klubova koji bi tu Super Ligu da gledaju ili podrzavaju mogu rec '' da je to normalno''...to jest da plate iz svog dzepa znajuci unaprijed da pobijeda ili poraz tog njihovog kluba nista nece znaciti JER GARANTIRANA im je lova i ne ispadanje iz te lige i cemu onda igrat platiti toliko igrace te,oderati te sve po dzepu koji bi to gledali bukvalno receno sve bi te tekme tih 15 klubova bile kao ''prijateljske'' jer opet kazem bija 1. na kraju vise love ALI cak 15. na tabeli dobijas garant 350 Miliona kao klub i da se pojacas sa novim igracima za iducu sezonu da bi mozda bija prvi na kraju ''ne pije vode'' JER oni iz vrha prvi,drugi,treci,dobit ce jos vise love od tebe i mogu se pojacat jos vise...i ti opet osta na dnu ALI briga toga kluba JER im je GARANTOVANO neispadanje iz te lige i 350 Miliona najmanje...a za tu lovu mora bi taj klub sada osvojiti 4-5 puta LP u sadasnjom formatu a za to ti trebaju godine a ovak to dobijes za jednu sezonu..ovo je gori format nego ona Liga Nacija...i svi oni koji podrzavaju i gledali bi i debelo platiti iz svog dzepa i kupovali skupe dresove i druge stvarcice od tog kluba da prate taj klub u ''prijateljskim'' tekmama stvarno je to van pameti...

VL
DU
Deleted user
09:02 20.04.2021.

U Njemačkoj su svi klubovi Bundeslige sportske udruge građana, ali mogu izdvojiti profesionalnu sekciju i registrirati je kao dioničko društvo. Temelj ovog njemačkog modela je pravilo ˝50% + 1˝. To znači da ako se klubovi odluče izdvojiti profesionalnu sekciju, većinski udio (50% + 1 dionica) i kontrolu u tvrtkama mora zadržati klub/udruga članova. Otvorena su vrata za privatne investitore da ulože novac u klub, ali im je onemogućeno da steknu većinski udio u klubu. Mnogi njemački klubovi nisu iskoristili mogućnost osnivanja dioničkog društva u vlasništvu udruge i tako su ostali čiste udruge građana. Najveći njemački klub, FC Bayern München iskoristio je tu mogućnost.Ovaj model treba EU usvojiti i za druge države na bazi EU! Jer vidimo što ovih 12 Pohlepnih rade! Vrijeme je da im se stane na kraj!

VL
OB
Oblivion
08:29 20.04.2021.

Zašto bi se kažnjavali igrači?? Tko je njih što pitao. Ionako su oni samo poslušni psići

VL
RO
roland
08:38 20.04.2021.

Peres i Agnelli zanaju što rade! Superligu, kao proizvod će prodati u bogate azijske zemlje! Englezi će sjediti u pubovima u Tajlandu, gledati utakmicu Manchester United - Real i Barcelona - Liverpool, opijati se pivom, a oko njih će biti na desetke hostesa koje će biti odjevene u klupska obilježja. Za stol će staviti lutku za napuhavanje koju će odjenuti u dres Reala ili Barcelone i svi će biti zadovoljni!

VL
RO
roland
11:06 20.04.2021.

Anonimni odvjetnik iz Slovenije, Čeferin, upravlja UEFA-om, sklapa ugovore sa sponzorima, kroji nogometnu sudbinu, a pri tome ga nitko ne smije pitati koliku ima plaću.

VL
RO
roland
08:32 20.04.2021.

Profesionalnim boksom upravljaju boksačke federacije, koje preko svojih promotora sastavljaju liste izazivača i dogovaraju borbe za naslov. Profesionalnim nogometom u Europi upravlja UEFA, ali sada se javljaju industrijalci koji nisu zadovoljni kako birokracija upravlja europskim nogometom. Tržište će dati odgovor. Nekome će biti bolje, nekome lošije!

VL
RO
roland
08:26 20.04.2021.

UEFA je osnovala Ligu nacija, potpuno bezvezno natjecanje i još više opteretila igrače! Sad su Peres I Agnelli jasno poručili UEFA-i da se ne slažu sa Superligom i odmah frka! Tržište će pokazati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.