Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMY PIETERS

Svjetska prvakinja u biciklizmu stavljena u stanje umjetne kome nakon teškog pada

Instagram
24.12.2021.
u 16:35

Amy Pieters (30) je bila trostruka svjetska prvakinja na pisti (2019., 2020., 2021.), te europska prvakinja u cestovnom biciklizmu 2019. godine.

Svjetska prvakinja u biciklizmu Nizozemka Amy Pieters podvrgnuta je operaciji zbog ozljeda glave i stavljena je u stanje umjetne kome nakon teškog pada u četvrtak, priopćila je njezina momčad SD Worx.

- Amy Pieters operirana je, a tijekom operacije liječnici su ublažili pritisak u glavi uzrokovan nesrećom. Ona će tijekom sljedećih dana biti u umjetnoj komi- Kada je liječnici probude za nekoliko dana, tada će biti moguće postaviti dijagnozu o mogućim posljedicama - precizirao je SD Worx na Twitteru.

Nesreća se dogodila tijekom timskog treninga u blizini Calpea, obalnog grada sjeverno od Alicantea.

Amy Pieters (30) je bila trostruka svjetska prvakinja na pisti (2019., 2020., 2021.), te europska prvakinja u cestovnom biciklizmu 2019. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije