Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselin vujović za večernji list

'Svima je jasno zašto nikad neću biti izbornik Hrvatske. Červar odlučuje, nemam šansi'

Main Round - Iran v France
Tomasz Markowski/REUTERS
28.01.2023.
u 07:39

– Dugo sam u rukometu, a i vi ste dugo novinar. Jasno je svima da se to neće nikada dogoditi. Istina, svaki put sam u kombinacijama, ali nikad me nitko nije nazvao iz HRS-a i pitao što mislim o tome ili imam li kakav plan, program i viziju. Dakle, ni ovoga puta nitko me neće nazvati od onih koji trebaju. I povrh svega zna se tko odlučuje o izborniku – Lino Červar

Komentara 18

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:56 28.01.2023.

Cime se on dokazao, 24 mjestom? Ma nemoj, drugdje rusite i pljujete miljama uspjesnije trenere. Ali ovaj se odmara u Sapcu pa mora da je belosvetska zavera daga nismo na koljenima moloili da bude milostiv i trenira nase kauboje.

DU
Deleted user
09:27 28.01.2023.

Stvarno prelazite svaku mjeru, neka je samo iz regiona i to je dovoljna referenca da počne vaše guranje.

BS
Blue_shirt
09:22 28.01.2023.

Koliko medalja kao izbornik ima Veselin? A onda se zapitajte koliko Cervar koji odlucuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?