Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Švicarci se probudili u zadnji čas - Federer donio odlučujući bod

Roger Federer
Foto: Reuters (Ilustracija)
06.04.2014.
u 20:05

U posljednjem današnjem susretu Roger Federer je nadvisio Andreya Golubeva 7:6(0), 6:2, 6:3 i donio Švicarcima odlučujući bod za prolaz u polufinale.

Talijanski tenisači prvi su se pridružili Česima u polufinalu Svjetske skupine Davis Cupa.

Talijani su uspjeli preokrenuti vodstvo Britanaca od 2-1 zahvaljujući pobjedama Fabija Fogninija i Andreasa Seppija. Fognini je bio bolji od najboljeg Britanca Murraya rezultatom 6:3, 6:3, 6:4, a Seppi je svladao Jamesa Warda sa 6:4, 6:3, 6:4.

Italija u polufinalu igra protiv Švicarske koja je bila bolja od Kazahstana. Kazahstanci su jučer senzacionalno poveli 2-1 pobijedivši švicarski par Wawrinku/Federera.

Na 2-2 je izjednačio prvi švicarski reket Stanislas Wawrinka pobijedivši Mikhaila Kukushkina sa 6:7(4), 6:4, 6:4, 6:4. U posljednjem današnjem susretu Roger Federer je nadvisio Andreya Golubeva 7:6(0), 6:2, 6:3 i donio Švicarcima odlučujući bod za prolaz u polufinale.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Francuzi su uspjeli napraviti veliki preokret protiv Njemačke. Nijemci su nakon prvoga dana vodili 2-0, međutim Francuzi su uspjeli preokrenuti rezultat i proći u polufinale.

Gael Monfils pobijedio je Petera Gojowczyka 6:1, 7:6(0), 6:2. U odlučujućem susretu Jo-Wilfried Tsonga odigrao je odličan meč protiv Tobiasa Kamkea i donio Francuzima odlučujući bod.

U finalu ih čeka Češka koja je još u subotu u Tokiju osigurala nastup u polufinalu.

>>Kazahstanci šokirali Federera i Wawrinku te poveli 2-1

Komentara 1

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:18 06.04.2014.

Pobjedi se ne gleda u zube,pobjeda je pobjeda.Bravo Švicarska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije