Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA OTOKU

Švicarci likuju: Bye-bye, Rooney! Bye-bye, United!

'Mail_nnn_spo_981211.jpg'
''
08.12.2011.
u 16:19

– 
Dosta nam je Fergusonovih isprika, a Rooney je baš prava "klasa" – poručili su navijači.

Kakva je to Liga prvaka u kojoj na proljeće neće igrati Manchester United, Manchester City i Dinamo? U redu, za plave se šalimo, ali za dva najmoćnija kluba na Otoku očekivalo se da će bez problema proći kraj "tamo nekih" Napolija i Basela, ali i Benfice.

Zaostali United

Međutim, Alex Ferguson sada može koliko god hoće pričati da je lopta okrugla i da danas svi igraju nogomet, pa i Švicarci, no Otok se trese od šoka.

– I ja sam u šoku. Bacili smo u vjetar sve što smo imali i morat ćemo sada igrati u toj Europskoj ligi. Nisam u njoj s Unitedom nikada ni igrao... – kaže Ferguson, kojemu nije bilo lako čitati u četvrtak novine. "Zaostali", "Pometeni", samo su neki od naslova.

– Sramota je za nas da igramo u Europskoj ligi – potvrdio je Patrice Evra kako dišu crveni vragovi, a Rio Ferdinand dodao je:

– Što sad? Možemo sjesti i plakati. Neće biti blještavila na Old Traffordu, neće biti himne Lige prvaka, a to je ono za što živimo. Razočarani smo, ali nastojat ćemo osvojiti bar tu Europsku ligu.

Rooney kao Shrek

A Švicarci im se, grickajući sir i čokoladu, smiju.

"Danas je Božić!", piše tamošnji Blick.

"Ovo je najbolje što se dogodilo Švicarskoj, Bye-bye, Rooney! Bye-bye, ManU", naslov je u Le Tempsu.

I engleski su navijači ljutiti:

"Dosta nam je isprika! Rooney je najprecjenjeniji igrač na planetu. Da taj Shrek nije Englez, već bi bio dio povijesti", raspisali su se na forumima navijači Uniteda. I kod susjeda u Cityju tuga, no ipak nešto manja.

– Pa što mislite kako se osjećam? Ispali smo iz Lige prvaka, a osvojili smo 10 bodova – kazao je Roberto Mancini, trener Cityja. Može se tješiti što trenutačno ima i gorih trenerskih sudbina onih koji su ove sezone "igrali" u Ligi prvaka.

– Odlična smo momčad, napredujemo, no što je, tu je. Trofej Europske lige jednako nam je vrijedan. Idemo po njega – kaže Mancini.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
16:58 08.12.2011.

A zamislite sad kolko bu profitirala Europska liga ak u finalu zaigraju dva Manchestera...il je i to namještaljka kao i ostalo od sinoć !?

CP
copy paste
19:43 08.12.2011.

Idler 3 ------------- mislim da ako oni budu u finalu da će to biti po gledanosti u rangu sa finalom lige prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije