Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ stručnjaka
Povratak na članak

'Svi smo se tresli, to je dio nogometa, ali jednu stvar moramo popraviti do ponedjeljka'

Pranjić je iskusio velika natjecanja pa može reći što se sad treba napraviti do ponedjeljka i utakmice osmine finala.

Komentari 30

VI
vidum
06:20 02.12.2022.

Ovu sliku nikad neću zaboraviti. Hazard, koji je doživio težak udarac, ljubi u glavu izmoždenog Luku Modrića, koji nema snage ni radovati se pobjedi. Veliki pobjednici jedan i drugi, ovo je pobjeda sporta. Ako je itko zaslužio nagradu za fer plej, onda je to slavni belgijski nogometaš.

VL
RE
RedTree
00:53 02.12.2022.

Japan je ozbiljna, brza i nezgodna ekipa, koja je pobijedila i jednu Njemačku i u taj susret treba ući maksimalno, 100%. Opet pune trke i više pridodavanja naprijed bekova i veznih igrača, koji moraju biti bolji u zadnjoj trećini. Hajmo naši! 🇭🇷💪

VL
PL
plajo
00:01 02.12.2022.

Baš je jadna ova Španjolska, kalkulirali su kod vodstva Njemaca da im je bolje izgubiti i biti drugi pa tako izbjeći Brazil i Hrvatsku , definitivno im je lakši raspored Maroko pa Portugal, bar oni tako rezoniraju. Samo skoro im se to obilo o glavu već na prvoj stepenici jer je Kostarika u jednom trenutku vodila i tad su Španjolci bili out , vidila se tada panika i nervoza na Enrikeu , e sad da bude pravde pa ih Maroko izbaci. A Hrvatska na Japan pa na Brazil , ali nije ni taj Brazil nepobijediv, igra se jedna utakmica i tu je uvijek sve moguće , ali ajmo korak po korak, neće se ni Japanci predati do zadnje minute ali realno po kvaliteti to bi trebali proći a sa Brazilom će trebati pametno .

VL
Avatar spin
spin
00:34 02.12.2022.

Sve pet, ali nije mi jasno zašto Gvardiol ili bilo koji drugi igrač, koji kad se probije do 16erca, a tamo nema igrača kojemu može dodati, jednostavno ne nastavi solo akciju do kraja i puca, umjesto što loptu vraća ili ju gubi čim zastane? Sjetimo se Maradoninih proboja koji su ga proslavili jer je išao do kraja i nije se uopće osvrtao, niti je tražio kome će dodati. To pogotovo vrijedi za ulete branića, koje naprijed nema tko čuvati. Gvardiolova izjava da i obrambeni trebaju preuzeti rizik je na tome tragu, samo neka je provede u djelo, neka ne zastaje i ne osvrće se previše. Znam da to treneri ne podnose, ali u teškim situacijama treba ići na sve ili ništa.

VL
BE
Beyonder
08:01 02.12.2022.

Za Japan nam trebaju braniči sprinteri jer će ih ovi pretrčati

VL
BA
banini
08:22 02.12.2022.

I moje mišljenje momčad koja ne može pobijediti Maroko ne može objektivno računati na neku od medalja. Nema šanse !

VL
PR
Propitivač
23:57 01.12.2022.

Am zašto mijenjati išta? Nek nam i dalje igraju istih 14 igrača.

VL
Avatar comparator
comparator
09:27 02.12.2022.

Brine me brzina Japanaca ! U tsktici nismo ništa poboljšali . Malo više uigranosti u napadu ni nam trebalo s novim idejama.

VL
BA
banini
08:15 02.12.2022.

Već se danima kuje Joško u zvijezde. Dobar je talentiran igrač i budućnost je pred njim. No ovolika hvala i hvalospjevi uobičajeno često pokažu da je to napuhani balon. Hvalospjevi i podilaženje Modriću također nema uporišta u njegovoj igri na ovom prvenstvu. Prosječna igra, a često i nemoć pred fizički jačim i spremnijim igračima protivnika. On je povijest ovjenčana lovorikama i neka uživa u tome. U boj trebaju mlađi talenti.

VL
KP
karlo.petrik
07:49 02.12.2022.

Svaka cast i dika igracima, ali ponasanje publike i samoljubivih nazovi ljepotica je za sramotu drzave i nogometa . To nema sa rodoljubljem zadnje veze, a pogotovu sa nogometom i igrom nasih nogometasev.

VL
ST
stefj
01:22 02.12.2022.

Uz dosta sreće prošli smo dalje i to je to. Hrvatska je uglavnom dobro igrala do pred sam kraj utakmice kada je Belgija krenula na sve ili ništa. Od svih na terenu, možemo reći da je samo Livaja odigrao loše, Sosa je defenzivno odigrao dobro i probijao stranu, no nije uputio niti jedan upotrebljivi centaršut... Uglavnom, i s tim manama prošli smo Belgiju, uz puno truda, zato možemo i upotrijebiti onu floskulu da sreću treba zaslužiti... Jedina zamjerka može biti da kada je mijenjao Livaju, nije trebao zamijeniti i Kramarića ili ako je već to napravio, onda bi brzonogi Oršić bio bolja varijanta... Drugo što se može reći jest i to da jako teško dajemo golove, to se vidjelo i ovaj puta. Bilo je prilika, no izostane prava završnica... Za više će trebati početi davati golove...

VL
SV
sveznam1
08:29 02.12.2022.

ne prolazimo japan..to bi bilo to za 2022 i možemo biti prezadovljni

VL
DU
Deleted user
00:50 02.12.2022.

kod velike sanse Lukaku , Lovren na koljenima i aut iz igre , Juranovic izgubljen u svemiru . Mora ju napolje i jedan i drugi , ? Livaja napolje , bolji je Petykovic za osvajanje visokih lopti , bojje see gradi i poznaje sa Gvardiolom i ostalom ekipom ...

VL
DU
Deleted user
00:50 02.12.2022.

Hrvatska je prošla skupinu bez poraza to je fantastično. Od polovice drugog dijela iz nepoznatog razloga napucavali su loptu bezveze umjesto da su pod svaku cijenu držali posjed i igrali šegu sa uspaničenim Belgijan cima.

VL
BJ
bjmaro
00:27 02.12.2022.

Definitivno klupski nogomet u Europi toliko iscrpljuje igrače da trpi reprezentacija jer zakazuju ključni igrači zbog iscrpljenosti i zasićenosti

VL
TE
Templo
00:01 02.12.2022.

Ako budu igrali, bolje receno ako se budu branili, kao u 2 poluvremenu veceras, Japanci ce nam uvaliti 5 komada..

VL
Avatar Darlboro2
Darlboro2
23:47 01.12.2022.

Prolazimo Japan, i onda nažalost ćao poslije Brazila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.