Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet kao zlatna koka
Povratak na članak

Svi će se obogatiti – kladionice, pivare, agencije...

Prema nekim procjenama, sponzor hrvatske nogometne reprezentacije mogao bi prodati oko 200.000 dresova te na tome zaraditi 80 milijuna kuna

Komentari 2

C1
crotex 1
10:59 17.11.2011.

EP 2012 će svima donijeti zaradu ali ne i EUJunuzu. Naprotiv, on će imati samo velike troškove,jer će sve svoje eure potrošiti na lijekove protiv jala i zavidnosti jer jr HRVATSKA izborila nastup na EP 2012 u Ukrajini i Poljskoj.

VL
DU
Deleted user
09:11 18.11.2011.

Svaka čast žuji i ostalim pivama ali nema ništa do dobro i kvalitetnog domaćeg (čistog... samo bedaki u vino nalevaju vodu i kvare ga) vina... ! Ali Bože moj , demokracija je , nek svako konzumira ono kaj voli !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.