Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČIMA 583 € KAZNE

Švedski klub suspendirao cijelu momčad zbog homofobnih izjava

Crveni karton
Reuters
06.12.2012.
u 18:25

Homofobne opaske igrači su uputili protivniku iz Stockholm Snipersa koji se ponosi što u svojim redovima ima igrače različite seksualne orijentacije

Švedski amaterski nogometni klub Sörskogen suspendirao je cijelu momčad na godinu dana zbog zadirkivanja suparničkog igrača na račun njegove seksualne orijentacije.

Homofobne opaske igrači su uputili protivniku Stockholm Snipersa, a bile su navodno toliko teške da su igrači pozvani na razgovor s upravom. S obzirom na to da su to odbili, kažnjeni su sa po 583 eura, a porekli su da su ikoga vrijeđali.

Prije su igrači istog kluba bili kažnjavani zbog verbalnih delikata i pretjeranog nasilja na terenu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:47 07.12.2012.

heheheheheheh izgleda da su ovi "sa razlicitim seksualnim navikama" vredniji, bogatiji i ima ih vise od ovih drugih, pa bre njihovi "dele kartone i iskljucuju sve ostale" hehehehehehe-danas se ne isplati biti normalan covjek svi te hebu hehehehehe.

ER
erik
15:56 07.12.2012.

Eh, ti Šveđani, nikako da prigrle i zavole "drukčije". Što bi tek bilo da se to dogodilo kod nas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije