Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nije u Dinamu

Švedski branič Walid Atta stigao iz AIK-a i potpisao za Lokomotivu

atta
Švedski nogometni savez
12.11.2010.
u 10:25

Atta ima 24 godine i igrao je za sve mlađe selekcije švedske reprezentacije. Odbio je ponude Rosenborga i Kopenhagena

Švedski središnji branič Walid Atta potpisao je ugovor s Lokomotivom. iako ga je gledao sportski direktor Dinama Zoran Mamić. Stigao je iz AIK-a, ima 24 godine, igrao je za sve mlađe selekcije švedske reprezentacije, a nedavno je navodno odbio ponude Rosenborga i sudionika Lige prvaka Kopenhagena, kao i nekih francuskih klubova, te odlučio doći u Zagreb. Prije toga želio je i glaskovski Rangers. Njega je prilikom nedavnog radnog posjeta Švedskoj gledao Zoran Mamić, Atta je u četvrtak i pogledao trening Dinama. No, odlučeno je da potpiše za Lokomotivu za koju ima pravo nastupa nakon Nove Godine jer mu tada ističe ugovor s AIk Stockholmom.

Ključne riječi

Komentara 28

JM
ja-ma
11:47 12.11.2010.

Šta je rasisti?!Ako je dobar Šveđanima zašto vama ne valja?Ha?

XY
xyxyxy
10:39 12.11.2010.

Očito je ovo nova metoda, kupovanje igrača bez da novinari znaju išta o tome. Pohvale za to.

VK
vječni krojf
15:34 12.11.2010.

Gustavo,nemoj sve vjerovati da je sve te ponude odbio.Pogledaj tko je autor teksta i bice ti jasno da je to ruganje novinara(da mu ne spominjam ime)onako pila naopako,ali neka se raduje covjek svi imamo pravo na to,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije