Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra 1961

Sve podredili jednom cilju – ne izgubiti u Koprivnici

Croatia Sesvete Istra
Antonio Bronić
09.10.2009.
u 10:55

Premda će prvenstvo, zbog obveza reprezentacije, dva tjedna biti u mirovanju, u pulskom nogometnom prvoligašu odmora nema. Verudeži, koji se nakon plahog ulaska u sezonu nalaze u blagoj uzlaznoj putanji što se forme tiče, stanku će iskoristiti za poboljšanje igre.

Pohvale unatoč porazu
Scoria i njegov stručni stožer dogovorili su se o nekoliko prijateljskih utakmica koje će osim za trening poslužiti osnovnom cilju - da se ne posrne u Koprivnici, na gostovanju kod Slaven Belupa.

O utakmici s Hajdukom, u kojoj su bili pobijedili s najmanjom razlikom, još se prepričava po Puli, ali se porazu unatoč ne doživljava negativno. Sportska javnost oduvijek je znala poštovanjem nagraditi trud svojih miljenika, neovisno i o rezultatu. Na Kantridi su zeleno-žuti bili ozbiljan protivnik uglednom splitskom klubu, no sportska sreća taj put nije bila na njihovoj strani.

Do Koprivnice momčad Istre 1961. formu će brusiti u dvjema prijateljskim utakmicama. U prvoj, već odigranoj, protiv istarskog četvrtoligaša Umaga, Scorijini su dečki imali pucački trening proslavivši 8:0, a već sutra očekuje idu na susret sa slovenskim Koprom.

Povratak Rocea u sastav
Što se tiče sastava, navijače će razveseliti informacija kako se treninzima vratio i Roce, a stanka će dobro doći za oporavak od ozljeda, koje su zaradili Pauletić i Bodrušić. U momčad se vraća i Asim Šehić, nakon što je "odradio" virozu. Nedostaje tek makedonski reprezentativac Alimi, koji će sa svojim sunarodnjacima u Skoplju ugostiti Katar. Do kraja prvog dijela prvenstva preostalo je sedam utakmica, a nakon Koprivnice, Puležani će na Verudi ugostiti Šibenik, a potom i najveće ovosezonsko iznenađenje – momčad Karlovca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije