Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIONALNO

Sve je spremno za početak XIII. Božićnog OK kupa za mlađe kadete

Mlađi kadeti
Foto: Večernji list
1/15
25.12.2015.
u 21:00

Ove godine turnir se nalazi u kalendaru Fibe, a nastupaju momčadi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Njemačke, Mađarske i Turske.

Sve je spremno za početak XIII. Božićnog OK kupa za mlađe kadete (košarkaši rođeni 2002. godine i mlađi) što se između Božića i Nove godine tradicionalno igra u Dubravi.

Ostala je tek jedna nepoznanica, čeka se šesnaesti sudionik turnira kojeg će iznjedriti mini turnir (26. prosinca) na kojem će igrati slovensko Grosuplje, KA Osijek, Rudeš i Gorica. To je prvi put u povijesti najboljeg turnira u Hrvatskoj da se igraju kvalifikacije za ulazak u natjecanje po skupinama.

Inače, ove godine turnir se nalazi u kalendaru Fibe, a nastupaju momčadi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Njemačke, Mađarske i Turske. U skupini A su beogradski Partizan, Zagreb, D. Petrović Šibenik i Ratgebere akamdemija Pecs (Mađarska), u B skupini, uz domaćina Dubravu Split, Krka Novo Mesto i turska Darussafaka Dogus.

Skupina C čeka najboljeg iz kvalifikacija, a rivali će mu biti Cedevita, Spars Sarajevo i Kvarner 2010, dok u skupini igraju Cibona, Zadar, Union Olimpija (Ljubljana) i Tusli Berlin.

Sve utakmice turnira koji starta 27. prosinca igraju se u dvoranama SD Dubrava i OŠ Mato Lovrak, a veliko finale na rasporedu je u utorak 29. prosinca u 18.15 sati.

>> Alkarovo 'dite s puno dara' seli se u Chicago

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije