Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U SRBIJI

'Sve je bilo protiv nas, ovo nam je težak poraz'

Srbija
Igor Kralj/PIXSELL
19.09.2015.
u 08:28

'Mislim da smo nervozno ušli u meč, previše smo se opteretili i nismo igrali dobro.'

Košarkaš Srbije Nemanja Nedović rekao je posijle poraza u polufinalu Eurobasketa od Litve (64:67) da su loše odigrali i da su se previše opteretili, što je odmoglo u konačnici.

- Odigrali smo općenito loše, malo smo se više oslanjali na šut nego inače. Jednostavno, u sportu je potrebno i sreće, a sad je sve bilo protiv nas. Težak poraz - rekao je Nedović za Blic pa nastavio:

- Mislim da smo nervozno ušli u meč, previše smo se opteretili i nismo igrali dobro. Razočarani smo, očekuje nas utakmica za treće mjesto i nadam se da ćemo se oporaviti.

Srbija će za treće mjesto igrati u Lilleu, u nedjelju od 14 sati protiv domaćina Francuske, dok će se za zlato boriti Španjolska i Litva od 19 sati.

>> Srbi ostali bez finala Eurobasketa, zaustavila ih Litva!

Komentara 91

Avatar Dančo
Dančo
09:08 19.09.2015.

ma super, sad ćemo se bar malo odmoriti od ovih napornih muha sa istoka

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:09 19.09.2015.

Napokon dobre vijesti, netko je porazio cetnike.....zasto to komentatori vecernjaka dozivaju kaso tragediju?????

GR
GromZG
15:32 19.09.2015.

e pa dejane zajebi malo... vi ste teški kompleksaši, a objasnit cu ti i zašto: kad smo izgubili od Čeha eto vas odmah na našim portalima kako bi nas ismijavali, jao što su kroasani igrali ko babe... kad ste pobjedili čehe opet seljačine nahrlile na naše portale kako bi se malo hvalili i sladili, u stilu, mi razbili čehe a vi?, nasi ginu za svoj grb i hrpetina drugih gluposti koje nas niti najmanje ne zanima... kda ste izgubili u polufinalu eto vas opet k nama kako biste sprali gorak okus poraza, pa kenjate, izgubili smo ali smo ipak jači od Hrvatske repke itd. itd. Shvatite već jednom da nas ne zanima vaše mišljenje o bilo čemu... dok god budu prštale provokacije s vaše strane mi ćemo vraćat isto mjerom, AMEN!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije