Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogati mamac

Svakom igraču Udinesea 150.000 eura za Ligu prvaka

Udinese - Roma
AFP
17.03.2011.
u 15:33

Izbore li Ligu prvaka ili samo kvalifikacije za najbogatije klupsko natjecanje na svijetu, igrači Udinesea bit će bogatiji za po 150.000 eura!

Nagradu je zebrama, dohvate li obećanu zemlju, obećao bogati vlasnik Giampaolo Pozzo. U povijesti je Udinese samo jednom izborio Ligu prvaka, nakon što je u sezoni 2004./05. pod vodstvom Luciana Spalletija završio na četvrtom mjestu.

Devet kola prije kraja, svaki igrač Udinesea ima po 150.000 eura u džepu. Crno-bijeli, naime, četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Trećeplasirani Napoli bježi im tri boda, a oni od petoplasiranog Lazija imaju dva boda više.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
krekavac
17:14 17.03.2011.

Za Udinese je bolje radi njih da se ne kvalificiraju u Ligu prvaka jer bi se tamom mogli osramotiti kao i Roma. Bolje je i za Romu i Udinese ako će ikako ulaziti u Europu da to bude Europska liga, a ne Liga prvaka!

CU
cupus
01:12 19.03.2011.

bas se ne slazem..Udinese igra napadacki pa uredno natambura talijanske velikane. zasto nebi to napravio i CL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije