Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična situacija

Svaka im čast! Znate li zašto ovi nogometaši leže na travnjaku?

Operari
Foto: Screenshot
1/2
17.08.2014.
u 14:50

Suci utakmice nisu znali kako se postaviti, čekali su pola sata, a onda dali znak za završetak susreta koji nije ni počeo

Neobična situacija dogodila se u brazilskoj četvrtoj ligi. Igrači momčadi Gremio Barureri uopće se nisu pojavili na utakmici, dok su njihovi protivnici, iz momčadi Operarija, legli na teren u znak solidarnosti.

O čemu se radi? Naime, igrači Gremija nisu primili nekoliko plaća, a obećano im je kako će se dug podmiriti u utorak. S obzirom na to da obećanje nije ispunjeno, oni se nisu pojavili na travnjaku, a protivnici su im ovom gestom dali podršku.

- Igrači su tražili plaću, ali nisu ju dobili i tako su ugrožena njihova prava. Čestitam igračima Operarija i pozdravljam njihovu gestu, a svi zajedno ćemo se nastaviti boriti za pravdu i oporavak brazilskog nogometa, rekao je Filipe Rino, odvjetnik nogometaša.

Suci utakmice nisu znali kako se postaviti, čekali su pola sata, a onda dali znak za završetak susreta koji nije ni počeo.

Komentara 5

Avatar mohito
mohito
17:22 17.08.2014.

gle novinarsko licemjerje - hvale ovu solidarnost s igracima koji nisu dobili 3 place, ali sta nesta takvo ne napisu protiv hajdukove uprave koja nije platila igracima vec par mjeseci one minimalce - i di je simic iz noine arke kao predsjednik onog njegovog sindikata nogometasa da pokrene to pitanje isplacivanja placa u hajduku?…glavno da je on zabrinut za "propadanje dinama"...

MA
majusko
20:09 17.08.2014.

Pa nitko nije spominjao Dinamo. A za taj Hajduk sam cuo prije nekoliko godina. Steta sto vise ne postoji.

JA
JackRussell
08:25 18.08.2014.

hehe....najbolje mi je kad tipovi koji misle da poznaju pravopis, pa onda nekoga popljuju, da bi se istovremeno propisno osramotili vlastitim nedostatkom gramatičke pismenosti....usput, Mamić je Ladiću i Cvitanoviću isplatio dugovanje do zadnje lipe, uostalom Cvitanović je danas i pomoćni trener u Dinamu....s druge strane Hajduk do dana današnjeg negira da mu je klupska legenda Baka Slišković uopće bio trener, iako ga je vodio što svi znaju, a znao je i sud koji je nedavno Sliškoviću dodijelio finu odštetu...možeš ti prezentirati svog ajduka kao nekakvu časnu organizaciju do mile volje, istina je malo drugačija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije