Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Svaguša nije dopustio Vučeviću da na klupski račun časti igrače

Joško Svaguša
Ivo Čagalj/Pixsell
02.03.2010.
u 09:20

- Barba Luka Kaliterna me, kada sam jednom skočio zbog gola, udario i kazao: “Sjedni mulad doli, šta se dižeš, pa to je normalno” – kaže Poklepović.

I kad bi u Poljudu trebao biti mir – pobjeda od 5:0 nad Slavenom Belupom, trofeji kadeta i juniora – zavlada nemir. Top-tema nije Poklepovićevo drugo poluvrijeme u kojem je potopio Zlatka Dalića, već svađa predsjednika Joška Svaguše i šefa omladinske škole Gorana Vučevića koja je završena predsjednikovim riječima “potjerat ću te iz Hajduka”. Svađa se zbila zbog toga što je Vučević, uz dozvolu šefa struke Šurjaka, odlučio igrače odvesti na pizzu u obližnji restoran, a pozadina je puno dublja.

– Neću potpisati taj račun, imate klupski restoran – navodno je Svaguša predbacio Vučeviću.

I tada je počelo, riječ po riječ i eto skandala. Na kraju su osvajači kupa imali zakusku u klupskom restoranu, a Vučević i Svaguša gledaju se preko nišana.

A Stanko Poklepović imao je mirnu noć, spavao je kao dječarac. Stigao je držeći u rukama brošuru “Vještina komuniciranja” koju mu je poklonio Tonko Vukušić.

– Ne bih želio nešto krivo reći, nećete me uloviti “iza kantuna”. A u tome mi pomaže i ova brošura – objasnio je Poklepović.

Govorio je o igri svoje momčadi, o tome kako je to bio nivo od 70 posto.

– Možemo mi i bolje. Rezultat 5:0 briše sve loše, ali kod mene se to ne briše – rekao je Poklepović.

O imenima nije želio govoriti, ali nije mogao pobjeći od činjenice da je pobjeda izborena bez većeg učinka Ibričića i Anasa Sharbinija.

– Njih dvojica više vrijede nego što su pokazali – rekao je Poklepović.

Objasnio je Poklepović zbog čega se nije dizao s klupe kada su padali pogoci.

– Barba Luka Kaliterna me, kada sam jednom skočio i veselio se zbog gola, udario i kazao: “Sjedni mulad doli, šta se dižeš, pa to je normalno”. Nisam skakao, ali duša mi je bila razdragana – zaključio je Poklepović te dodao da je momčad zaslužila premiju koju je obećao predsjednik Svaguša – 10.000 kuna svakom igraču svladaju li i Inter.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije