Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A ŠTO SADA?

Sustav ligaškog nogometa srušio nam se u jednom danu, HNS mora hitno reagirati

29.02.2024.
u 15:57

Kako se cijeli sustav samo tako olako srušio!? Desetljeće i pol pokušavali smo vratiti povjerenje u sudački sustav, no zadnja zbivanja pokazala su da se ipak, nažalost, nismo makli previše s mrtve točke.

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
16:07 29.02.2024.

Šta se nismo makli? Kako? O čemu mi pričamo. O ispravno dosuđenom zaleđu Hajduka, o međusobnom guranju gdje se pustila igra, dok ne pričamo o penalu za Varaždin. To se ne spominje. Hajdučija je zaista pretjerala. Ta atmosfera koju stvaraju među sobom u tom balonu zaista nije normalna. A korijen svega su kompleksi, frustracije i gubitnički mentalitet Hajduka koji ni u idealnoj sezoni sa slabim Dinamom koji je toliko puta kiksao nije u stanju otići na prednost od 7-8 bodova. Vidjeli da će teško postati prvaci pošteno, pa su krenuli kmečati na vrijeme. Dovedite strane suce ako je do toga. Ali ovo više veze s vezom nema.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
16:13 29.02.2024.

Dok Tovarcida odlučuje o nogometu nema sreće.

ZM
zmik
16:37 29.02.2024.

Prvenstvo se ne bi niti trebalo igrati barem dvije godine, nego Hajduk proglasiti prvakom i osvajačem kupa. Nakon dvije godine, ako se Torcida složi, ponovo početi igrati prvenstvo s tim da Hajduk na početku ima barem šest bodova prednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije