Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispad na Instagramu

Supruga srpskog nogometaša podržala američku policiju: Pobijte go*na, to je stoka!

Tea Katai
Foto: https://www.instagram.com/tea_katai/
1/4
03.06.2020.
u 10:48

Društvene mreže i portale preplavili su zapisi otimačina, paleži i premlaćivanja, a lokalna postaja KTLA u srijedu je navela da je tijekom nemira živote dosad izgubilo najmanje jedanaest osoba

Sukobi diljem Sjedinjenih Američkih Država nažalost još ne jenjavaju. Gotovo iz sata u sat stižu nove snimke okršaja tamošnje policije s građanima, čiji su se uglavnom mirni prosvjedi povodom okrutnoga ubojstva Georgea Floyda pretvorili u sveopći kaos kada su se među gomilu infiltrirali razbojnici i divljaci.

Društvene mreže i portale preplavili su zapisi otimačina, paleži i premlaćivanja, a lokalna postaja KTLA u srijedu je navela da je tijekom nemira živote dosad izgubilo najmanje jedanaest osoba.

Apokaliptični prizori su osobito uzrujali Teu Katai, suprugu srpskog nogometnog reprezentativca Aleksandra Kataija, sadašnjeg člana LA Galaxyja, koja je na svom profilu na Instagramu vrlo grubim riječnikom pružila podršku tamošnjoj policiji.

- Što vas policija nije jače tukla, stoko smrdljiva - napisala je uz objavu u kojoj je prikazano kako trojica tamnoputih tipova udaraju stariju bjelkinju, a žestoke opaske nije poštedjela niti prosvjednike koji su okružili policijsko vozilo u New Yorku.

- Ma pobij go*na - napisala je Katai i izazvala lavinu komentara na toj društvenoj mreži, prenosi Kurir, koji u nastavku dodaje da se njezin suprug nije oglašavao vezano uz zbivanja koja prati čitav svijet.

Foto: https://www.instagram.com/tea_katai/

Foto: https://www.instagram.com/tea_katai/

Foto: https://www.instagram.com/tea_katai/

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije