Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad mu je žao

Sunsi kaznili Morrisa zbog bacanja ručnika na trenera

Markieff Morris
Reuters/PIXSELL
25.12.2015.
u 10:59

U Sunsima je najbolju statistiku imao prošle sezone u kojoj je u prosjeku ubacivao 15,3 koševa i imao 6,2 skokova.

Košarkaš Phoenix Sunsa Markieff Morris neće po dobrome pamtiti ovaj Božić, s nakon što ga je njegov klub kaznio zabranom igranja na dvije utakmice, zbog bacanja ručnika na trenera Jeffa Hornaceka.

Morris neće biti u sastavu Phoenixa na dvije domaće utakmice, protiv Philadelphije i Clevelanda, a suspenzija će ga koštati 145.455 dolara koji će mu biti odbijeni od godišnje plaće.

Markieff Morris nije zadovoljan svojim statusom u Phoenixu, a posebno ga je pogodilo što su Sunsi u srpnju njegovog brata Marcusa poslali u Detroit u igračkoj razmjeni. Konstantno upućuje zahtjeve da i on bude poslan u neki drugi klub. Sunsi su tražili mogućnost za razmjenu u proteklim tjednima, a najdalje su u pregovorima otišli s New Orleansom i Houstonom. No, još uvijek nisu pronašli zadovoljavajuće rješenje za transfer 208 cm visokog 26-godišnjeg krilnog igrača, koji je na draftu 2011. godine bio 13. izbor.

U Sunsima je najbolju statistiku imao prošle sezone u kojoj je u prosjeku ubacivao 15,3 koševa i imao 6,2 skokova. U 22 ovosezonske utakmice njegov je prosjek bio 10,8 koševa i 4,8 skokova.

>>Hezonja skroman u pobjedi Orlanda, Bogdanović odličan u porazu Brooklyna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije