Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razljutili kapetana

Suluda situacija: Modrić upao u probleme s policijom zbog kršenja mjera izolacije!

Luka Modrić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
17.04.2020.
u 15:30

Modrić se u dvorištu igrao sa sinom, pa istrčao na ulicu kako bi pokupio loptu koja je odletjela preko ograde

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić doživio je neugodnost s policijom tijekom karantene, otkrivaju u petak španjolski mediji, koji se pozivaju na razgovor Modrićevih suigrača, Brazilaca Marcela i Viniciusa.

Naime, Modrić se u dvorištu igrao sa sinom, pa istrčao na ulicu kako bi pokupio loptu koja je odletjela preko ograde. Na njegovu žalost, baš u tom trenutku je naletio na policajca koji mu je zaprijetio novčanom kaznom vidi li ga ponovo kako napušta dom.

Modrić je nedavno zamolio svoje obožavatelje da se drže kuća

Modrića je ta debelo pretjerana reakcija silno uzrujala, a priča je dospjela do medija zahvaljujući Marcelu koji je to prepričao svom sunardonjaku ispred kamere. 

Komentara 12

PL
Playmaker
18:57 17.04.2020.

Luka Modrić !!! 😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Najbolji Playmaker Svih Vremena i Legenda Hrvatske Reprezentacije Koji je napravio Najveći Uspjeh Svih Vremena !!!!!! 😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

ER
EroK
17:05 17.04.2020.

Bojane i Kokoiduhovi, smirite se, vaša mržnja će vas pokopati!

Avatar Warded
Warded
18:03 17.04.2020.

Priča iz treće ruke, još i glupava. A na slici ga kao privode 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije