Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Tuđen
Povratak na članak

Šuker zbog ignoriranja Splita izgubio kredibilitet šefa HNS-a

- Još sam vjerovao u njega. Ali Šuker je već u Oslu počeo pokazivati negativne strane svog karaktera.

Komentari 12

SS
sokac sa drave
14:52 15.10.2019.

Krkani lijepo vas mole hrvati nedirajte Sukera koji nas je doveo do drugih u svijetu.Sto stalno potencirate Split koji je poslije Tita bezznacajan po pitanju nogometa.Split vise nije cuveno mjesto baluna nema reda i rada.Nema u okolici nogometnih igralista gdje bih se skolovali mladi bili tici.Kazu u zaledju Splita sve do Imotskog ima samo dva nogometna igralista.Kod nas u kulturnoj Slavoniji svako selo na udaljenosti cetiri pet kilometara ima prekrasan travnjak gdje se svake nedjelje igraju utakmice medjuopcinskog prvenstva.U zadnje vrijeme se vidi da je kvaliteta napredovala.Igra se veoma dobro na toj najnizoj razini.Uskoro ce Slavonija imati kvalitetnih igraca na bacanje.Ajde budite malo ljubomorni.

VL
MA
Marsijanac
17:49 15.10.2019.

Tudjen , ne seri ....Suker je najbolji predsjednik ikad.

VL
Avatar stominac
stominac
14:50 15.10.2019.

hahaha i sada neka netko kaže da je novinarstvo i novinar u HR objektivno neutralno i istinito!!!!!

VL
MA
MateBobanheroj
19:20 15.10.2019.

Dok Hns ne umre, hrvatski nogomet neće živjeti.

VL
DE
derin
13:39 15.10.2019.

Kustić ako će biti pametan može godinama voditi savez: 1. Reprezentacija mora igrati u svim dijelovima Hrvatske. 2. Izbornici moraju biti ozbiljni treneri s kredibilitetom. 3. Suci i komisije u Hnl-u moraju biti bar na pristojno nivou i da ih ne vode kontroverzni likovi. I prijedlog za kraj gledam neki dan Poljud malo travnjak, malo oko terena sve treba to malo urediti, a ostali stadioni po Europi u sažecima čak Kosovo i Bjelorusija sve lijepo sređeni. Može se lijepo pred početak svake sezone svakom klubu u prvoj ligi po uzoru na engleze dodijeliti cca 100 000 kuna da se malo uredi stadion(sjedalice, malo obojaju prolazi, ograde, urede lože, wc-i...).

VL
GE
genex
13:27 15.10.2019.

nije šuker ignorirao split, već je split ignorirao hns. a jadni tuđen bi sad sve napravio da dobije vip ulaznicu za maksimir.iz priloženog teksta jasno je da bi ovog hdz-ovca kustića bio spreman zadovoljiti na sve načine samo da se vrati u milost.

VL
IL
ilustrator
14:09 15.10.2019.

ovaj neimar "revizioniše" povijest...za šukera zna cijeli svijet, a njega ni nadređeni ne bendaju

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
13:42 15.10.2019.

Drug novinar, a jel možda postoji razlog, brdo razloga, da se split ignorira? Kaj veliš? I ti u stilu splićana, postoji vam samo jedna strana medalje, ona vaša. Nebu išlo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.