Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki Štimčev ispit

Šuker: Protiv Makedonije nisu loša ni četiri boda

'11.10.2012., Zagreb, Zracna luka - Odlazak Hrvatske nogometne reprezentacije u Makedoniju uoci kvalifikacijske utakmice. Zdravko Mamic i Davor Suker.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
12.10.2012.
u 10:32

Štimčev asistent bio je tragičar u Skoplju, prije 13 godina na utakmici Makedonija – Hrvatska popucali su mu ligamenti koljena. Tada je igrao i Šuker...

Alen Bokšić vraća se u Skoplje nakon 13 godina, tamo gdje su mu u 20. minuti utakmice Makedonija – Hrvatska (1:1) popucali ligamenti koljena, a Ćiro Blažević ulovio se za glavu u 81. minuti kada nam je zabio Hristov. Trinaest godina kasnije Igor Štimac dolazi na obalu Vardara osvetiti \"tatu\"...

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u društvu Zdravka Mamića prolazio je sigurnosnu kontrolu. I dok Mamić nije bio razgovorljiv, Šuker je kratko rekao:

– Vjerujem da ćemo ostvariti svoj cilj u Makedoniji i osvojiti tri boda. Iako u dva susreta protiv Makedonije možda ni četiri boda ne bi bila loša – rekao je Šuker, valjda ne tražeći unaprijed nekakav alibi.

Kao da je zaboravio tu kobnu 1999., kada baš zbog \"četiri boda s Makedonijom\" Hrvatska prvi put nije otišla na veliko natjecanje. U skupini su i tada bili Srbi...

Nemojte o dresovima

Nosite li svoje dresove u Makedoniju?

– Nemojte to ni spominjati, bolje da ništa ne pričam – odbrusio je Šuker.

– Makedonija će imati veliki motiv nakon što je u Škotskoj ostvarila pozitivan rezultat – kazao je Niko Kranjčar uoči polijetanja za Skoplje.

Kakvi smo mi?

– Odlični! Osjećam da smo podigli razinu igre u odnosu na prošli mjesec i želja nam je uzeti u Skoplju tri boda – rekao je Niko.

Je li Skoplje teži ispit od Bruxellesa?

– Ne bih rekao, ipak je Belgija bolja momčad od Makedonije – kazao je Niko koji je u kijevskom Dinamu donedavno bio cimer s Makedoncem Popovom, danas članom engleskog WBA.

Josip Šimunić kaže da dobro zna što vatrene čeka u Makedoniji, bio je tamo u studenome 2007. godine.

– Imamo teška iskustva s njima, ali dobro smo radili u Zagrebu i spremni smo na sve i svašta – kratko je kazao Dinamov stoper.

Četvrti Štimčev nastup

Sretni otac Ivan Perišić blista, smiješi se, rođenje sina uljepšalo mu je ove dane...

– Makedonija će se drukčije postaviti nego u Zagrebu, vjerujem da će ipak više napadati. Imaju samo jedan bod i treba im pobjeda. To će nama dati više prostora i sad je na nama da ih iskoristimo – veli Perišić koji je dodatno motiviran zbog rođenja djeteta.

– Naravno da jesam, sve je dobro prošlo. Nažalost, nisam stigao na porođaj, zakasnio sam sat vremena, ali glavno da je Leonardo stigao – dodao je Omišanin.

Igor Štimac u Skoplju vodi vatrene četvrti put, a jedinu pobjedu donio mu je Nikica Jelavić – upravo protiv Makedonije.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
15:20 12.10.2012.

Sviđa mi se ovo kaj pišu zadnjih dana o Modriću na malo povučenijoj poziciji. Zapravo mu to i jest prirodna pozicija na kojoj može najviše dat. Pisal sam o tom i kad je išel u Real jedino kaj me i dalje strah našeg "stručnjaka" na klupi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije