Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČAO ŠPANJOLCIMA
Povratak na članak

Šuker otkrio po čemu se Hrvati razlikuju od drugih naroda

- Boli me utakmica sa Španjolskom. Imam veliko poštovanje prema njoj, to je moj drugi dom. No barem smo izbjegli okršaj na Svjetskom prvenstvu - rekao je Šuker

Komentari 8

Avatar darkkati
darkkati
20:29 14.11.2018.

brend

VL
AE
Aedes2017
20:06 14.11.2018.

Narode ! Čuj i počuj Šukera , velikog narodnog tribuna i prosvjetitelja !

VL
BA
bazinga
20:38 14.11.2018.

Razlikuju se od ostali zato što trpe ovakve lopove umjesto da ih otjeraju

VL
KO
kordunmoj75
21:34 14.11.2018.

I veli Suki,kako se nada dace u Cetvrtak "Spanjlska malo otpustiti",fos.Sukeru,nas trener mora pripremiti nasu Reprezentaciju,ijer mi smo drug na svjetu,i daleko bi trebali biti od Spanjolaca,znaci nema strha,niti opsutanja kod nasi,desio se peh u Spanjolskoj,jer svako ima nekad loss dan,iamo je Brazil los dana,pa suga Njemaci uzelikao nekok drugoligasa,ali sutra nasi decki moraju tu Spanjlolsku da barem s milnimalnim porazom kucu posalju,i gospodine Sukeru,zasto se ta tekam sutra ne igra u Rjeci na "Rujeviici",kad se moglo bez gledatelja irati u Rjeci,zasto to se nebi moglo i ka nema zabrane za gledatelje,se odigrati na "Rujevici"?

VL
Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
20:55 14.11.2018.

Moram brendirati prirodno gnojivo za travu šuker suker svoje 9-ke...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.