Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loža bez emocija

Šuker: Igračima su se smrznuli prsti...

Šuker
PIXSELL
15.12.2010.
u 23:56

Utakmica Dinamo - PAOK privukla je brojne nogometne uglednike, a Halilhodžiću sreću nije donio ni prijatelj iz Sarajeva Emir Hadžihafizbegović

Zajedno su iz lože ruku pod ruku izašli vatreni Davor Šuker i Slaven Bilić, možda i budući suradnici.

– Dečki su igrali kvalitetno, ali da bi prošao, moraš zabiti neki gol. Čekamo drugu šansu. Igra? Ona je nebitna na takvom terenu – rekao je Šuker i zapitao zaleđene novinare: – A jesu li vama, dečki, smrznuti prsti? E pa tako je bilo i na terenu.

Izbornik Bilić ističe da Dinamo i nije mogao imati više velikih šansi.

– PAOK je bolja momčad, a opet su plavi imali dosta udaraca na gol. A sad, zašto nisu zabili ono što bi moja generacija zabila, najbolje je da pitate Šukera.

Zdravko Mamić komentirao je novo razočaranje smirenije nego ikada prije.

– Ničega mi nije žao osim divnih ljudi koji su došli i građana cijele Hrvatske kojima smo htjeli podariti veliku noć slavlja. PAOK je zasluženo prošao iako smo u tri od četiri poluvremena bili bolji, iako je posjed lopte bio vjerojatno 70-30 u našu korist. Ali, eto, izveli su nam blickrig u drugom poluvremenu i to je bilo dovoljno. Molim samo sve medije i navijače da ne razapinju sada ni trenera, ni igrače, ni klub jer smo imali odličnu sezonu.

Predsjednik Barišić kaže da ne pomišlja na najgore.

– Ne treba počiniti samoubojstvo niti biti katastrofičan. Život ne prestaje s ovom utakmicom.

Dražen Ladić je dodao da je koncept igre možda bio loš, a Branko Ivanković je istaknuo da je teren bio najveći neprijatelj Dinamu, pogotovo Sammiru.

Komentara 9

Avatar rajon rondo
rajon rondo
11:13 16.12.2010.

dinamovi igrači nisu navikli igrati na zaleđenom terenu a paokovi jesu.paok je klub iz soluna a solun je grad sa sjevera finske.........

PR
prekaljeni
11:27 16.12.2010.

Hvala Dinamu sto nije pogodio gol,kladio sam se na pobjedu Paoka za 100 eura.

OB
-obrisani-
11:10 16.12.2010.

Da,da po Mamiću je sezona bila odlična.Naravno kad je s.jebo onaj brojač karata,pa pola love strpao u džep.I meni bi takva sezona bila dibra.A Dinamo?Ma ima druga sezona,idemo dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije