Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HNS-a

Šuker: Hvala Štimcu, hvala Niki, hvala i kritičarima...

Davor Šuker (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
20.11.2013.
u 09:20

- Dečki su bili fenomenalni, stvano su super odigrali! Posebno su me oduševili načinom igre kad smo ostali s igračem manje

Predsjednik HNS-a, Davor Šuker, dugo je birao riječi...

- Što da vam sad kažem, ovako vruća srca? Nogomet nam je opet ponudio mnogo radosti, hvala izborniku i igračima,. Drago mi je da sam nastavio stazom pokojnog Vlatka Markovića, kad sam govorio da mi je to cilj, dobio sam, zajedno sa svojim ljudima, dosta udaraca sa strane – rekao je Šuker i nastavio:

- Čestitam izborniku Niki Kovaču na tome što je vratio samopouzdanje ovoj momčadi. Jer, nije bilo normalno da igrači koji imaju svjetsku vrijednost i težinu onako griješe na utakmicama reprezentacije! Zahvalio bih i Igoru Štimcu, koji je napravio odličan "blok" u prvom dijelu kvalifikacija, hvala i svim kritičarima koji su nam pomogli – govorio je Šuker.

Bivši kapetan naše reprezentacije, Dario Šimić, kaže:

- Dečki su bili fenomenalni, stvano su super odigrali! Posebno su me oduševili načinom igre kad smo ostali s igračem manje, mogli smo zabiti još nekoliko golova. Nastave li ovako igrati, onda će svakako imati što reći i na SP u Brazilu. Mandžukić? Takve se stvari događaju u nogometu, posebno kad su igrači tako "napaljeni". I u tom žaru borbe jednostavno mu se dogodilo ono što se nije trebalo dogoditi. Vjerojatno će izvući pouku iz ovoga – rekao je Šimić.

Na utakmici je bio i ministar znanosti, obrazovanja i športa, Željko Jovanović:

- Bila je to sjajna utakmica, čestitam igračima i izborniku. Ovo je najbolja nogometna čestitka za 2014. godinu, igrači su pokazali kako se bori svoju reprezentaciju – rekao je Jovanović.  

>> Niko Kovač: Bog je nosio naš dres, neka ga nosi i dalje
>> Velika Nikina pobjeda: Vratio vjeru, ali i navijače
>> 'Nisam znao gdje ću sa sobom nakon crvenog kartona'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije