Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANDE CASEMIRO

Suigrač biranim riječima o Modriću: Pričat ću unucima da sam igrao s njim...

REAL MADRID v ATLETICO DE MADRID 2019/2020. ROUND 22.
nph / Alterphotos
09.11.2021.
u 23:16

- Čast mi je što me se smatra jednim od najboljih. Tu su Kante, Jorginho, Busquets, Fabinho... Svi oni su fenomenalni nogometaši i sretan sam što sam u istoj rečenici s njima

Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro jedan su od najboljih, ako ne i najbolji, vezni red na svijetu. Casemiro, najmlađi među njima, otkrio je kako mu je igrati s iskusnijim, velikim kolegama.

- Čast mi je što me se smatra jednim od najboljih. Tu su Kante, Jorginho, Busquets, Fabinho... Svi oni su fenomenalni nogometaši i sretan sam što sam u istoj rečenici s njima - rekao je skromno, a o kolegama sve najbolje:

- Privilegija je igrati toliko godina za najveći klub na svijetu i pomalo mi nestvarno izgleda što sam sve uspio. Igrati s Modrićem i Kroosom je privilegija. Cijenim to što sam dugo igrao s njima i jednog dana ću moći reći unucima da sam igrao s dva izuzetna igrača, dvije nogometne ikone - rekao je Brazilac.

Pohvalio je i trenera: 

-  Ima nešto šarmantno kod Ancelottija, ima 62. godine, više od 40 godina u nogometu i sve je osvojio, ali svejedno ima takvu želju za pobjedom i da nas svaki dan nešto novo nauči. To je nevjerojatno.


Inače, Casemiro je u Real došao 2013. godine i upisao 300 nastupa za Real. Od njegovih sunarodnjaka više imaju samo Marcelo i Roberto Carlos.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:42 10.11.2021.

pa zar nijeVecernji pisao prije nekoliko dana da su se zamalo portukli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije