Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hajduku poništeni golovi

Sudački ekspert s HTV-a: Nemamo kamera! Za ovo s Hajdukom kriva je produkcija

Zaleđe zbog kojeg je poništen gol Melnjaka Istri
Screenshot: HTV
30.01.2023.
u 00:02

Hajduk je poražen od Istre 3:0, dva pogotka gostima je poništio VAR, oba su bila granična, ali su i obje odluke suca susreta Igora Pajača bile ispravne.

Hajduk je poražen od Istre 3:0,. dva pogotka gostima je poništio VAR, oba su bila granična, ali su i obje odluke suca susreta Igora Pajača bile ispravne. Zaključak je to sudačkog eksperta iz HTV-ove emisije stadion nakon teškog stradavanja Hajduka na gostovanju u Puli. 

VAR soba u kojoj je šef bio Dario Bell u 36. minuti poništila je pogodak Darija Melnjaka, ali na TV-u se nije vidjelo zaleđe tijekom akcije zbog kojeg gol nije priznat. Oni koji su ga kako tvrde vidjeli, spominju glavu Lukasa Grgića koja je bila iza crte. Kasnije je poništen i pogodak Borekoviću, zbog nešto vidljivije nedopuštene pozicije u kojoj je bio stoper Hajduka prilikom poentiranja u mrežu.

- Igor Pajač dobro je sudio utakmicu koja je bila jedna od najzahtjevnijih u ovom kolu. Obje situacije bile granične, a on je odradio dobar posao, kazao je Strahonja. 

Kritizirao je, međutim, ono što su mogli vidjeti i gledatelji susreta putem televizije: ništa od zaleđa zbog kojeg je poništen pogodak lijevog beka Hajduka Darija Melnjaka.

- Kod poništenog gola Darija Melnjaka kriva je produkcija, kamera nije bila u najboljem izdanju i onda je VAR sucu najbolje dati vrijeme!

Jer vrijeme mu treba vrijeme da iskalibrira točno pozicije igrača i procijeni situaciju. Da, za ovo je sigurno kriva produkcija, nemamo dovoljan broj kamera. Kod drugoga poništenog gola igrač u bijelome dresu (bio je to Boreković, op.a) nalazi se u zaleđu i to je vidljivo - komentirao je Strahonja i u emisiji uživo nahvalio igrače Hajduka zbog njihovih smirenih reakcija unatoč nervoznoj, teškoj utakmici i sudačkim intervencijama.

- Bitno je ovdje zaista naglasiti pohvalu igračima Hajduka, dvaput je dosuđena odluka protiv njih, a oni su reagirali smireno i nisu se negativno odnosili prema sucima, zaključio je Strahonja analizu suđenja u emisiji Stadion. 

 

Komentara 21

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
06:17 30.01.2023.

Pa naravno, kako bi Hajduk mogao izgubiti a da sudjenje nije glavna medijska tema?! Ni rijeci o igri, samo pokusaji da se netko nekako okrivi za Hajdukov poraz! Dabogda svaku izgubili!

V0
Vlaskoulicanec4.0
06:23 30.01.2023.

Ovi me sve više podsjećaju na "komšije": kada izgube, sve je "belosvetska urota"...

Avatar southman
southman
07:03 30.01.2023.

Kako "produkcija" može biti kriva za povučenu crtu prema kojoj su i dva igrača Istre u zaleđu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije