Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRESNA SITUACIJA
Povratak na članak

Sudac kojeg je Rebić primio za glavu: Rasplakao sam se, mislio sam da će me zadaviti

- Fokusirao sam se na Rebića i Bastonija koji je dolazio s leđa i mislio sam kako će biti prekršaj ako ga dodirne. Jer sam mislio da puca na gol i tada je nemoguće doći do lopte, a da ne napraviš prekršaj.

Komentari 1

SO
sohnahoakasaa
15:39 03.02.2022.

Panj...Nema šanse da se u našim životima svako malo ne razočaramo u nekim ljudima. Poznatima i onima za koje mislimo da dobro vidimo, prosuđujemo a pogotovo ako se oslanjamo na medije ili 'one koji znaju iz pouzdanih izvora'. Panj ++ 2 panjbrata = 3 panja. Reba, Suba i Livaja.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.