Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajno pomagao Realu
Povratak na članak

Sudac Kassai tragičnom je predstavom istaknuo kandidaturu za suđenje derbija Lokomotive i Dinama

"I Bayern je nekad mali klub", ironično je izjavio moj kolega, aludiravši na to kako je sudac Viktor Kassai svojim odlukama progurao Real u polufinale.

Komentari 11

VR
vrbaZG
11:06 19.04.2017.

Razmišljanje prosječnog Hrvata i svakog hrvatskog novinara je: "strani suci griješe slučajno samo hrvatski namjerno."

VL
DU
Deleted user
11:08 19.04.2017.

Dosadni ste više s tim zaleđima. Svi vide da je bilo nakon tri usporene snimke. Treba ga vidjeti u tom djeliću sekunde kad se dogodi.

VL
MM
m.marko
11:10 19.04.2017.

Zalosno zbog dobre teme,sudac 4 ogromne greske na stetu bayerna i na kraju odlucio pobjednika susreta.cashemiro poslije zutog kartona je napravio jos 7 prekrsaja i to je tragikomicno da nije dobio zuti karton

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
12:14 19.04.2017.

Neka vas vrag nosi sve skupa, mrzitelji Dinama! Da li ste u stanju bilo sto napisati a da se ne ispljujete po Dinamu? U Hrvatskoj bi ponovno trebalo uvesti verbalni delikt..., to mi je nekako prihvatljivije od svakodnevne besramne zloupotrebe slobode govora.

VL
DU
Deleted user
11:57 19.04.2017.

"Pogriješio je u svim ključnim odlukama. Vidalu nije dao drugi žuti karton kada je trebao nego onda kada Čileanac ništa nije napravio" .... Napokon da netko od novinara napise i tu cinjenicu. Samo sto je to bilo u 48 min. I onda ne bi bilo gola iz zaleda i tako dalje. Dakle ostetio je primarno Real . A Casemiro je sve svoj prekrsaje napravio poslije toga. A najzesci prekrsaj je bio na Robenu dok je Kroos lezao na podu. Pravi fair play.

VL
BA
babovac
18:52 20.04.2017.

Dva udarca u okvir vrata imao je Bayern. Zaleđe kod autogola Ramosa, nepostojeći penal, Vidal koji je trebao dobiti crveni davno prije... Ma dajte se pokrijte po ušima sa vašom "kradjom"

VL
RU
RUKOMET333
16:35 19.04.2017.

sto je grijesio, sto je vidal pucao penal u nebo u minhenu.. sorry sudija.. sto nisi ponovio.. sto je robben pao i dobio 11 sterac. sory sudija,, ma daj da ste bili dobri i prosli bi..

VL
AA
AAlien
10:58 19.04.2017.

Samo još jedan dokaz da Mamić nije hrvatski nogometni endem. Više pravilo koje je od pamtivijeka prisutno u nogometu. Duž paralela i meridijana. Samo je to danas, u svijetu nogometa kao ogromnog biznisa daleko izražanije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.