Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudan kriterij

Suci u Kataru daju žuti karton i za mrki pogled!

Sudac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.01.2015.
u 17:28

Na prvih 12 utakmica bilo je 152 isključenja, što je u prosjeku 12 po utakmici. Dodijeljeno je čak sedam crvenih kartona!

Suci su na ovom prvenstvu dobili novi naputak – za mrki pogled odmah žuti karton, za malo odguravanje – dvije minute, a za malo jači stisak – crveni karton. Tako to barem izgleda s tribina.

– Jedva da sam taknuo Morrosa, a sudac mi je pokazao crveni karton – žalio se Bjelorus Sergej Rutenka.

Na prvih 12 utakmica bilo je 152 isključenja, što je u prosjeku 12 po utakmici. Dodijeljeno je čak sedam crvenih kartona! Nastavi li se ovako, bit će to rekord na SP-ima po isključenjima i crvenim kartonima.

>>Katarci su kupili navijače za milijun eura!

Komentara 3

LO
losss
02:27 19.01.2015.

To je za nas dobro

DU
Deleted user
10:47 19.01.2015.

čujem nešto o uvođenju bijelih kartona u nogometu... nešto kao isključenje na 5-10 min.. ali u sv slučaju ni sucima nije lako, igra je dinamična, mora čovjek imati talenat za te stvari...

KA
kajinx
16:14 19.01.2015.

Hoćete reći suci u Qatar-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije