Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni trenutak
Povratak na članak

Suci koristili video snimku na utakmici između Talijana i Francuza, Fifa zadovoljna!

Suci su prvi put koristili video tehnologiju u dvoboju reprezentacija. Bjorn Kuipers je na terenu pomoću slušalice dobivao pomoć od jednog suca koji je na raspolaganju imao video tehnologiju

Komentari 7

BR
branko61
15:37 02.09.2016.

Glupost je da se igra ne smije prekidati. Pa bar se u nogometu igra svako malo prekida (simuliranja, korneri, slobodni udarci i sl.). Na kraju krajeva igra bi se prekinula i da je sudac svirao, u ovom slučaju neopravdani, kazneni udarac. Onda je bolje izgubiti par sekundi i imati poštenu igru.

VL
3M
3Marsijanac
17:09 02.09.2016.

Bjorn Kuipers je na terenu pomoću slušalice dobivao pomoć od jednog suca koji je na raspolaganju imao video tehnologiju .....>>>. Vazne snimke kao jedanajsterci, pogodci , zaledja moraju biti dostupni i izbornicima na koje bi oni morali imati pravo pregleda.

VL
ST
steiner
15:29 02.09.2016.

Kakva pomoć od nove tehnologije ako je kako kažete Kurzawa igrao rukom u svom ukazanom prostoru a najstrožija kazna nije dosuđena, nego nije Fifi u interesu da bude pošteno.

VL
DH
dalibor.hren
19:19 02.09.2016.

Uz video, trebalo bi uvesti i "čistu igru!" recimo 2 x 30 minuta!

VL
PR
prarvat
22:21 02.09.2016.

nogomet bez glume igrača i ljutnje na suca koji je kriv (a ne mi koji smo jadno igrali) postat će bezličniji, izgubit će jednu od svojih temeljnih karakteristika

VL
PP
puf-pant
18:47 02.09.2016.

Ma kakve kamere, sudac nek sudi i bok. Simuliranje, sportska nepravda i prljave sitnice su dio nogometa koje ga cine zanimljivijim. Znam da nije posteno, ali to je igra i treba biti zanimljiva gledateljima. Talijanima recimo je simuliranje u srzi, tko je fifa da im to oduzme :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.