Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Suci čudotvorci; uspjeli su vratiti vrijeme unatrag!

'23.11.2012., Zagreb, Mladost -  Polufinalna utakmica kupa Hrvatske HAVK Mladost - VK Primorje EB.Vjekoslav Kobescak. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
23.12.2012.
u 21:27

Nevjerojatno, nadnaravno iskustvo doživjeli su vaterpolisti POŠK-a i Mladosti u subotu, dan nakon "smaka svijeta"

Suci vaterpolskog susreta Jadranske lige na plivalištu na Poljudu uspjeli su nemoguće – vratiti vrijeme unatrag! I to pune četiri minute. Šalu na stranu, ovakav se slučaj ne pamti.

– Problem je nastao nakon što su suci našem Marku Pavičiću izbrojili jednu pogrešku više, dodijelili mu osobnu koju je zapravo dobio Luka Bukić. Kao trener Marka sam poslao u igru, a uslijedila je gungula, Splićani su počeli skidati kapice, krenuli su u svlačionicu, bio je pravi cirkus. Ušli smo u zonu sumraka, četiri minute igre su poništene, kao i golovi... (umjesto da se dosudi peterac, kako nalažu pravila, nap.a). Vrijeme je vraćeno unatrag, kao u filmu Man in Black. To je prvi takav slučaj za koji sam čuo – kazao je Vjeko Kobešćak, trener Mladosti.

Žapci su izgubili 11:12, a suci su bili sretni što su uspjeli privesti susret kraju.

– Nismo u formi, šteta zbog poraza na kraju godine – dodao je Vjeko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije