Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijan sudi u Beču

Suca Paola Tagliaventa plavi ne pamte po dobru

'27.09.2011, Old Trafford, London, ENG, UEFA CL, Gruppe C, Manchester United (ENG) vs FC Basel (SUI), im Bild Manchester United\'s captain Patrice Evra and Paolo Tagliavento in action against FC Basel
'nph / RAWCLIFFENordPhoto/PIXSELL'
27.08.2013.
u 08:01

Tagliavento je inače obrtnik, vlasnik je frizerskog salona. Ni naša reprezentacija ne pamti ga po dobrom

Susret Austrije i Dinama sudit će Talijan Paolo Tagliavento, 42-godišnji vlasnik frizerskog salona. Nije ostao u najboljem sjećanju Zlatanu Ibrahimoviću kojeg je isključio u susretu s Valencijom u veljači, ali ni Dinamu ni našoj reprezentaciji.

Naime, plavima je sudio u kvalifikacijama za Ligu prvaka 2009. kad su u Jerevanu igrali 0:0 s Pyunikom, a onda i u Ligi prvaka kad su poraženi sa 3:0 u Portu. U kvalifikacijama za Euro 2012. sudio je Hrvatskoj kad je sa 1:0 izgubila u Gruziji.

Bečkoj je Austriji sudio jednom, kad su u Europskoj ligi igrali 2:2 s Werderom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije