Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urugvaj uz napadača

Suarezu skandirali pred kućom, Tabarez zbog kazne napustio Fifinu komisiju

Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
28.06.2014.
u 09:37

Tajnik Fife Jérôme Valcke kazao je da Suarezu nije dovoljna samo zabrana igranja već da bi trebao potražiti i liječničku pomoć.

Nakon drastične kazne Fife zbog toga što je ugrizao Giorgija Chiellinija, Luis Suarez vratio se kući i neće moći pomoći Urugvaju u susretu osmine finala SP-a protiv Kolumbije.

Brojni navijači i novinari dočekali su ga ispred njegova doma u Montevideo, a on ih je pozdravio s balkona držeći sina i kćer u rukama. Navijači su mu skandirali u znak potpore.

 

Tajnik Fife Jérôme Valcke kazao je da Suarezu nije dovoljna samo zabrana igranja već da bi trebao potražiti i liječničku pomoć.

- Prvi put kad to napravite, to je prekršaj. Više od toga to onda nije. Zato ova sankcija mora biti primjer - naglasio je Valcke.  

A ljutiti urugvajski izbornik Oscar Tabarez zbog kazne njegovu napadaču istupio je iz Fifine Komisije za razvoj i Suareza prozvao žrtvenim janjetom.

- Jasno je da Luis mora biti kažnjen, ali odluka je pretjerana. To je bio prijestup, a ne zločin - rekao je Tabarez i okrivio medije, prije svega engleske, za podizanje prevelike prašine koja je dovela do drastične kazne.

>>Chiellini: Kazna Suarezu je pretjerana, moje misli su s njegovom obitelji

Komentara 7

PK
PKE
10:12 28.06.2014.

Ej, sada! Gdje je jedinstvo hrvata u slučaju Šimunić! Prije svega mislim na podanički pristup Vrbanovića prema FIFA-i, bar vrijeme pokjnog Markovića tadašnji predsjednik bi rekao: "Nisam ništa čuo, ni vidio". Kada bi ponovno pitali on bi odgovorio: "joj, idem kroz tunel, na putu sam, slabo vas čujem... izgubio sam vezu...", a ništa od kazne!

ZL
Zlaja7
11:01 28.06.2014.

pepe je napravio 100 puta iste ludorije, pa dobije 1 utakmicu neigranja! Plus, Suares nije prethodne ugrize radio pod okriljem FIFAe nego UEFAe! sad ce FIFA zabranit da ne igra za Liverpool! Ludilo!

L0
luena 01
10:11 28.06.2014.

To je bio prijestup a ne zlocin,o zlocinu nitko ne govori pa ne moz ni o prijestupu... Prijestup-prekrsaj je prvi put ovaj je to napravio tri puta ,jednom-dvaput kaznjen nije nista naucio zasto bi sad trebao proci nekaznjeno... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije