Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Stuttgart prekinuo crni niz, Sosa upisao novu asistenciju

Bundesliga - Borussia Dortmund v VfB Stuttgart
INA FASSBENDER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.01.2021.
u 22:47

Stuttgart je poveo u 55. minuti golom Saše Kalajdžića kojeg je sjajno uposlio hrvatski nogometaš

U susretu 19. kola Bundeslige Stuttgart je pobijedio Mainz s 2:0, a za prvi pogodak je asistirao hrvatski nogometaš Borna Sosa.

Stuttgart je poveo u 55. minuti golom Saše Kalajdžića kojeg je sjajno uposlio Sosa (igrao do 58. minute). Pobjedu domaćina potvrdio je Silas Wamangituka u 72. minuti.

Stuttgart je ovom pobjedom prekinuo niz od tri susreta bez slavlja i trenutačno se nalazi na 10. mjestu sa 25 boda, dok je Mainz na 17. mjestu sa 10 bodova, tri više od "fenjeraša" Schalkea. 

Na vrhu ljestvice je Bayern sa 42 boda, RB Leipzig ima 35, a Bayer Leverkusen 32 boda koliko ima i Wolfsburg na četvrtoj poziciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije