Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva poruka
Povratak na članak

Štrlekova objava izazvala komentare, ima podršku dvojice važnih igrača

Manuel Štrlek nije prihvatio poziv Line Červara jer se s izbornikom nije našao na istoj frekvenciji

Komentari 4

ZE
Zeton
11:23 17.01.2020.

Veliki i zaslužni igrač je pogriješio. Sam si je odredio put i ostavio svoje dugogodišnje suigrače nimalo prijateljski. U životu si malo gore malo dolje, kolo sreće se okreće i čudi me da je takva igračina tako postupio. Dolaze mlađi, treba im pružiti šansu, a on je trebao biti uz svoje iskusne suigrače taj koji će im pomoć u afirmaciji a sve za dobrobit hrv rukometa. Šteta.

VL
ER
EroK
19:24 17.01.2020.

Nema dvojbe, zajedništvo (Lino) je puno važnije, od solo zvijezda! (Štrlek)!

VL
NI
Nini istrijan
15:14 17.01.2020.

Njegova odluka nije da vise nikad nece igrati za Hrvatsku nego odluka izbornika i t.zv. pravilnika. Steta da ovakve administrativne glupe regule iskljucuju momentalno naseg najboljeg igraca. Izgleda da je ponos uobrazenog Cervara i pajdasa iz saveza vazniji od interesaa hrvatskog rukometa a da ne govorimo o steti koja se nanosi navijacima.

VL
PR
prajdali100
11:21 17.01.2020.

Svaki igrač nam je dragocjen.Treba razgovarati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.