Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jutarnji pozdrav

Strinića je Juandeu Ramosu preporučio trener Rijeke Scoria

'26.01.2011., Split - Nogometasi Hajduka odlaze na pripreme u Tursku. Ivan Strinic dosao se pozdraviti s vec bivsim suigracima zbog odlaska u Dnjepar. Ivan Strinic i Ante Vukusic. Photo: Ivo Cagalj/PI
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
27.01.2011.
u 12:02

Znam da me čeka teška borba za mjesto u prvoj momčadi Dnipra, ali vjerujem u sebe, prije puta u Ukrajinu kazao je Strinić

Kada je Tottenham kupovao Luku Modrića, tadašnji trener Spursa Juande Ramos dobro se raspitao koga dovodi, a za preporuku pitao je Elvisa Scoriju, koji je sve najbolje kazao o Luki. I nije pogriješio. Ramos je u međuvremenu postao trener Dnipra, a Modrić ponajbolji igrač engleske lige. No, Španjolcu se Hrvati sviđaju, pa je prije nego što se Dnipro upustio u kupnju Ivana Strinića, opet nazvao svog prijatelja Scoriju.

Dobio je isti odgovor kao i kada je pitao za Modrića i to je možda bio ključni detalj u transferu vrijednom 4 milijuna eura. Hajduk će od te odštete dobiti oko 3 milijuna eura, a Strinić će za četiri godine u Dnipru inkasirati oko 2,8 milijuna eura (700 tisuća eura po sezoni).

Prije nego što je Hajduk otišao na pripreme u Tursku, a Strinić na predstavljanje u Dnipropetrovsk, bivši reprezentativac bijelih došao je pozdraviti se sa svojim suigračima. U rano jutro, oko 7 sati, bilo je veselo u Poljudu.

– Nekako sam tužan što ne idem s Hajdukom na pripreme u Tursku, ali ovo je bio pravi trenutak za odlazak u inozemstvo, uvjeti su odlični. Jedva čekam da se priključim momčadi i treneru Ramosu. Dnipro je jak, čeka me teška bitka za mjesto u momčadi, ali vjerujem u sebe. I vjerujem da će mi se ispuniti želja da se vratim u Hajduk i osvojim prvenstvo Hrvatske – rekao je Strinić.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadre
12:22 27.01.2011.

...sretno momče... ....svidio si mi se od prvog nastupa... ....samo nastavi raditi...Živio...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije