Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Streljaštvo nije stvorilo ubojicu iz Beograda. Sport ne može biti kriv za tragediju

07.05.2023. u 18:00

Zapravo će, ako zdravo pristupaš, bilo kao gledatelj ili natjecatelj, uglavnom imati terapeutski učinak. Oni ekipni i većina individualnih kod klinaca i socijalizirajući, da se ne osjećaš zapostavljenim, zanemarenim. I nađeš prijatelje. Društvo koje zanemari sport, ili ga tretira kao kurvu koja je dobra samo dok zadovoljava rezultatske porive ili služi za niske nagone, pa još dopušta da huliganske horde planduju gdje stignu i broje krvna zrnca igračima i trenerima, osuđeno je na nazadovanje i propast.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
19:52 07.05.2023.

Ne mogu biti krivi ni videogre, ni energetska pića, pa ste svejedno pokušali progurati taj narativ...

SO
soovls
07:53 08.05.2023.

Na sve nas utječe društvo kojega smo i mi samo dio. Najviše utječe obitelj, roditelji. Društvo koje prešućuje vlastite zločine nego ih čak ističe kao primjer nije zdravo. U ovome primjeru je puklo u vlastitoj sredini ali i gore bi bilo da je tom pojedincu zapalo biti u Vukovaru 91 ili slično. Onaj tko se bavio vojnom psihologijom zna o čemu govorim. Primjer Švicarske i Izraela, gdje je mnogo vojnog oružja po kućama, ali su ljudi drugačiji, mjerilo vrijednosti je drugačije...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:28 07.05.2023.

Koliko je meni poznato barem onako iz života kad jedno dijete napadne drugo dijete uglavnom se okrive roditelji ili odgojitelji za loš ili neprimjeren odgoj a koliko vidim u ovom nesretnom slučaju odgojitelji se brane a okrivljuje dijete znači daači da streljaštvo u ovom slučaju nije imalo pozitivan terapeutsko socijalni učinak nego jedan vrlo negativan učinak, brani se neobranjivo, vrlo jednostavno objašnjenje da dijete nije imalo dodira sa oružjem i osnovnu obuku streljaštva do ovog nesretnog slučaja vjerovatno nebi ni došlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije