Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

“Streaker” zasjenio pobjedu Kölna

FC Koln
Pixsell
09.11.2009.
u 10:08

U 12. kolu njemačkoga nogometnog prvenstva Köln je upisao treću pobjedu u sezoni. No, bila je to još jedna loša predstava momčadi koju vodi hrvatski trener Zvonimir Soldo.

Ostvarena je pobjeda nakon minimalnog 1-0 (Novakovič 79.) slavlja u utakmici u kojoj je posljednjeplasirana momčad Bundeslige, Hertha, ostvarila 17 udaraca prema suparničkim vratima. Ipak, samo jedan od njih išao je u okvir Kölnova gola, dok je gostujuća momčad uputila tek dva opasna udarca od čega je jedan pronašao put u mrežu golmana Jaroslava Drobnija.


Kakva je utakmica to bila piše njemački Bild čijem je izvjestitelju najbolji trenutak dvoboja bio ulazak golog navijača na teren. Dotični “streaker” je na sebi imao tek kapu i donio barem malo živosti u mrtvilo na Olimpijski stadion u Berlinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije