Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav bez dna

VIDEO Strastven pozdrav Gradskom vrtu: Policija dvaput morala stati između Kohorte i Armade

Osijek: Ludnica u Gradskom vrtu nakon završetka utakmice, navijači preplavili teren
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/6
27.05.2023.
u 22:22

Nakon posljednjeg zvižduka navijači su utrčali u teren, slavili s igračima, pjevali, skidali mreže i rezali dijelove za uspomenu. Travnjak je bio preplavljen silnim brojem navijača

Utakmica između Osijeka i Rijeke bila je posebno emocionalna obzirom da je posljednja koju današnji domaćini igraju na Gradskom vrtu. Uz svoj klub i 11 i pol tisuća navijača je na tribinama strastveno proživljavalo tih 90 minuta. Sjajna navijačka atmosfera počela je od prve minute.

Istočnu tribinu krasio je transparent s natpisom "Tu mladost moja je sva, u svakom kamenu tvome krije se ljubav bez dna" i mnogobrojne zastave. Navijači su stvorili dimnu zavjesu pa pokrenuli pjesmu kojoj se priključila i zapadna tribina. Osim Osiječana bilo je na stadionu i Armade u popriličnom broju.

GALERIJA Osijek - Rijeka: Posljednji susret u Gradskom vrtu

Osijek: Ludnica u Gradskom vrtu nakon završetka utakmice, navijači preplavili teren
1/12

Nakon pogotka za Riječane izbio je okršaj sjeverne i istočne tribine. Obzirom da sukobljene navijačke skupine fizički nisu mogle jedna do druge jer su tribine odijeljene, gađali su jedni druge pivskim čašama i drugim predmetima. Policija je reagirala i kordonom spriječila sukob.

VEZANI ČLANCI:

Nakon posljednjeg zvižduka navijači su utrčali u teren, slavili s igračima, pjevali, skidali mreže i rezali dijelove za uspomenu. Travnjak je bio preplavljen silnim brojem navijača.

Neki su se smijali, drugi su plakali. Na gostujuću tribinu je ubačeno nekoliko baklji, ali policija je opet kordonom između dviju strana spriječila eskalaciju sukoba.

VIDEO: Delirij Dinama na Poljudu: Interventna ih čuvala dok su slavili s Bad Blue Boysima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije