Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Strašna tragedija pogodila Marija Možnika, preminuo mu jednogodišnji sin

Marijo Možnik
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
21.02.2023.
u 17:16

"Naš maleni Mateo je 18. veljače zaspao i nije se probudio... Hvala svima na podršci koju nam dajete u ovim najtežim trenucima", napisao je Možnik na Facebooku.

Strašna tragedija pogodila je hrvatskog gimnastičara Marija Možnika i njegovu obitelj. Možnikov jednogodišnji sin Mateo je preminuo.

"Naš maleni Mateo je 18. veljače zaspao i nije se probudio... Hvala svima na podršci koju nam dajete u ovim najtežim trenucima", napisao je Možnik na Facebooku.

Nažalost, ovo nije prva tragedija koja je pogodila našeg gimnastičara koji je danas predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza. 2011. godine preminuo mu je brat Darijo, koji je također bio gimnastičar.

– Bio sam na treningu u Nedelišću. Tu scenu neću nikad zaboraviti, taj poziv... Zvali su me roditelji i rekli da Darijo ne diše. Doma se sve to još uvijek događalo. Još nisu ni znali što je. Čekali su hitnu. Krenuli smo za Zagreb, ali prije nego što smo došli, javili su da je preminuo... Došao sam doma i još jednom ga stigao vidjeti prije nego su ga odnijeli... - govorio je Možnik o smrti brate te dodao:

– Srčani mišić mu se mijenjao za vezivno tkivo. Događa se kod starijih ljudi, rijetko kod mlađih, a manu nije moguće otkriti standardnim pregledima. Ne znaš što je gore... Misliš da bi možda bilo bolje da si znao pa da si se pripremio, da si se oprostio kako treba. Tko zna, možda bi mi to bilo još i gore... Ne znam. I o tome sam znao razmišljati.

>> Pogledajte razgovor s Janom Koščak

Ključne riječi

Komentara 12

BA
Barba56
18:04 21.02.2023.

Pocivaj u miru mali andjele , obitelji iskrena sucut .

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
18:21 21.02.2023.

Strahota. Sućut obitelji.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
20:46 21.02.2023.

Neke tuge nikad se ne prebole. Sućut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije