Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAČKI EKSPERT

Strahonja o VAR-u na utakmici Hajduka: Ovo mi je teško objasniti...

Susret Hajduka i Lokomotive na Poljudu u sklopu 6. kola HNL-a
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
22.08.2022.
u 22:39

- Teško mi je objasniti i zašto je provjera gola Grgića trajala četiri minute. Nepotrebno, jer svi su vidjeli da tu nema igranja rukom ni zaleđa. Ove situacije ne bi smjele trajati ovako dugo jer se tu prelomila utakmica koja je bila puna ritma

Sudački ekspert Marijo Strahonja u HTV-ovoj emisiji Stadion prokomentirao je dijeljenje pravde u prošlom kolu HNL-a.

- Vidjeli smo jedan mali propust na Poljudu. U 27. minuti nije trebao biti penal za Hajduk, kad se provjeravalo igranje rukom. Mersinaj je trebao dobiti drugi žuti karton u 83. minuti, kad je srušio Livaju na centru. Prekršaj se dogodio blizu suca Pejina i on je trebao tu situaciju riješiti žutim kartonom - rekao je Strahonja pa prokomentirao dugu VAR-ovu provjeru kod drugog gola Hajduka protiv Lokomotive.

- Teško mi je objasniti i zašto je provjera gola Grgića trajala četiri minute. Nepotrebno, jer svi su vidjeli da tu nema igranja rukom ni zaleđa. Ove situacije ne bi smjele trajati ovako dugo jer se tu prelomila utakmica koja je bila puna ritma. Tu se mogu dogoditi i druge situacije jer su igrači puni emocija i ne znaju vrijedi li gol ili ne.

Rijeka je protiv Istre oštećena jer joj u 17. minuti nije sviran kazneni udarac, a u 71. minuti je Luka Marin grubo srušio Selahija za što je trebao dobiti izravno isključenje.

- Žao mi je da je sudac donio lošu odluku, ali još mi je više žao igrača koji je pretrpio prekršaj. Ovo je čisti crveni karton. Nema nikakve dileme. Ovo je neprihvatljivo, Suci iz VAR-sobe trebali su pomoći glavnom sucu - rekao je Strahonja.

>> Pogledajte i redove na Maksimiru za ulaznice

Ključne riječi

Komentara 3

BL
blekpanther
00:06 23.08.2022.

Ovaj će od sljedeće sezone u izvršni odbor NH!

BS
Blue_shirt
23:41 22.08.2022.

A kamera iza gola? Zasto nismo vidjeli tu snimku nego samo dva kuta sa vrha tribine ?

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
09:20 23.08.2022.

Mišljenja sam da taj lik uopće ne bi trebao komentirati jer unosi prijezir. Sada hanđar medija piše kako je Hajduk oštećen u susretu sa Lokomotivom, dakle svojim istupima vrši pritisak na suce . Protiv V.....reala Hajduk je dobio penal ,l , nikome ništa nitko o tome ne kaže ni jednu riječ, sam Zoran Vulić se začudio da je dosuđen, postoji i sudačko tijelo koje ocjenjuje suđenje , koga briga za mišljenje Strahonje. Nije isto suditi na terenu ili gledati iz drugog kuta. Neka provjere traju koliko trebaju, ne vidimo svi isto . Netko vidi što bi htio vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije