Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"navijački Staljingrad"
Povratak na članak

Strah od nereda! BBB, Torcida, Ultrasi i Kohorta na istom mjestu

Govoreći o samoj utakmici, kaže kako se može očekivati da će na tribinama vinkovačkog stadiona biti 3-4 tisuće, a možda i više, samo pripadnika Torcide i BBB-a

Komentari 7

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
08:37 21.04.2018.

Vinkovci su oduvijek bili utvrda navijača Dinama kako Zagrebačkog tako i VK. Ovi današnji nazovi navijači nemaju pojma što je zg. Dinamo značio za Slavonce i Hrvatstvo uopće. Lijepe osamdesete!!!

VL
MV
Mijat vrdoljak
08:56 21.04.2018.

Čudna računica, Vinkovci žele urediti stadion za oko 3 miliona kuna, pola financira HNS a pola grad Vinkovci i onda se nabraja što se sve želi napraviti sve hvale vrijedno. Moje pitanje za koje to finale kupa žele to odraditi za ovogodišnje sigurno ne a slijedeće neće dugo dobiti a i budućnost Cibalije je upitna. Do finala je 33 dana i za to vrijeme nemogu ni gradilište urediti a i Cibalije mora negdje igrati. Sve se svodi na to pare dolaze poslije finala ali tada stadion više netreba pa se ta tim novcem krpaju rupe u klupskom proračunu koje su velike. Jedina dobra strana možda i igrači dobiju bar malo da mogu preživjeti.

VL
MI
mingo@
22:33 21.04.2018.

Po meni jedino zbog travnjaka ne bi tam trebalo igrat.

VL
MI
mingo@
22:33 21.04.2018.

Po meni jedino zbog travnjaka ne bi tam trebalo igrat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.