Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Stožer se raspada, Asanović napušta Bilića!

'08.09.2010., Savska 32, Zagreb - Hrvatski Telekom, sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, danas je predstavio novi programski paket MAXtv-a  - Sportski paket. Na  predstavljanju su bili Robert Pr
'Anto Magzan/PIXSELL'
Autor
Ante Buškulić
03.05.2011.
u 07:31

Raspada li se stožer Slavena Bilića? Naime, nakon što je Robert Prosinečki preuzeo Crvenu zvezdu, grčki mediji prenose da je Aljoša Asanović potpisao ugovor s tamošnjim prvoligašem Kavalom!

“Aljoša je bio u Ateni prošlog tjedna, ali ne zbog pregovora s Panathinaikosom koji traži tehničkog direktora, nego da potpiše s Kavalom! Sve je dogovorio, obećao čelnicima da odlazi u Hrvatsku raskinuti ugovor s HNS-om i da se vraća na predstavljanje u četvrtak”, piše Sentragoal, kao i grčka Gazzetta te još mnogi mediji. 

Kamo odlazi? Zašto? Što kažu čelnici Hrvatskog nogometnog saveza? Sve to pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 7

DU
dubrovnik2011
12:43 03.05.2011.

dobro kontrolira li itko gluposti koje pisu dasovic and co?!napisu totalno nepovjerljivu informaciju,onda im treba 5 dana da dematniraju prestrasno

OB
-obrisani-
09:04 03.05.2011.

U naslovu stoji.... \"Raspada se stozer Slavena Bilica \",a u clanku na pocetku....Raspada li se stozer Slavena Bilica ?... E novinar-u,gdje si ti novinarstvo ucio.... Prvo tvrditi ,onda se pitati... Uh,eb.....te..

OB
-obrisani-
07:56 06.05.2011.

clusblus... A,sto bi oni pitali,znas ti kako oni vole nasu repku,Bilica ,Asanovica prije i (Robija )... Jedva cekaju da decki negdje kiksaju da bi se nasi novinari *..........ali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije