Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti na Večernji TV-u
Povratak na članak

Stojko: Bilo bi neozbiljno da opet mijenjamo izbornika

– Rujan je bio katastrofičan. Mi u Savezu to priznajemo, no bilo bi neozbiljno od nas da opet mijenjamo izbornika.

Komentari 3

RI
Rizlman
15:04 27.09.2018.

Treba vas dvojicu promjeniti i na čelo HKS-a staviti nekog tko ima mozak, jer riječ je o vrlo bitnom organu za funkcioniranje ljudskog tijela

VL
MA
Majur
15:00 27.09.2018.

Ne..bili bi neozbiljni kad nakon viđenog “odnosa” Anzulović-igrači ne bi drugog izbornika tražili...Dajte bilo kojem treneru snimke time outa i govor Anzulovića te poglede igrača i sve će biti jasno....nemojte se tupavi pravit....Problem je da bi netko mogao i vas pitati zbog čega ste takva dva nesposobna trenera doveli na klupu,a to je posao struke.

VL
FR
freeshooter
15:18 27.09.2018.

Ne bi bilo neozbiljno, nego bi bilo jedino moralno, a u tom slučaju i ti ideš, pa ti je zato to pomalo neozbiljno. Čovječe zar ne vidiš što radiš hrvatskoj košarci, ako si imalo ozbiljan i moralan prvi bi odstupio, kao pravi intelektualac. Jer je itko slušao što je Anzulović govorio u time out-u, ustvari nije ništa govorio, 30 sek bi održavao napetost ne govoreći ništa, taj čovjek je totalno nesuvisli, niti jednu prostu proširenu rečenicu sa sportskim sadržajem koja bi bila uputa igračima, nije znao složiti. Bogdanović i Šarić su se samo mogli pitati, da li se to stvarno događa ili su sudionici nekog psihološkog ispitivanja na granici noćne more, koliko nesuvisli treneri mogu uticati na igru pojedinaca i momčadi. Nemjerljivo mnogo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.