Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA

Stojaković: Rekao sam djevojkama da uživaju u igri, da su spremne i da mogu igrati sa svakim

Mladost
Mladost
13.10.2023.
u 23:11

- Odradile su sve što smo taktički zamislili tako da nemam zamjerki, jako sam sretan zbog toga. Sutra je pak novi dan, moramo protiv Belgijanki nastaviti u istom nizu - rekao je Miodrag Stojaković, trener Mladosti.

Odbojkašice Mladosti u svojem prvom ovogodišnjem europskom nastupu pobijedile su s 3:0 (17, 17, 19) crnogorske prvakinje iz Herceg Novog, u prvom kvalifikacijskom susretu Skupine I za ulazak u CEV Ligu prvakinja. U ranije odigranom susretu belgijski Asterix Avo Beveren istim je rezultatom 3:0 (20, 24, 12) savladao predstavnice BiH Gacko. S Belgijankama Mladost igra drugi susret u petak, također u 20.00 sati, dok u istom terminu s ekipom Gackog igra u subotu.

Iako s jako promijenjenim sastavom u odnosu na lani, bez pet igračica, reprezentativki, mladostašice su unatoč mladom sastavu pokazale vrlo zrelu igru, bez pretjeranih oscilacija. Trener domaćeg sastava, Miodrag Miki Stojaković, na teren je poslao postavu u koju očito vjeruje, jer nije puno mijenjao tijekom susreta: Antunović kao organizatorica igre, Mihaljević korektorica na dijagonali, primačice-pucačice Pavičić i Grabić, srednje blokerice Freund i Mehić, te Smoljan kao libero.

- Dobili smo respektabilnog protivnika s mnogo inozemnih igračica, koji ima visoke ambicije na ovom turniru. Mi smo pak našim djevojkama rekli da uživaju u igri, da su spremne i da mogu igrati sa svakim. Odradile su sve što smo taktički zamislili tako da nemam zamjerki, jako sam sretan zbog toga. Sutra je pak novi dan, moramo protiv Belgijanki nastaviti u istom nizu - rekao je Miodrag Stojaković, trener Mladosti. 

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije